Nadal er usikker på comebackdato og sender nyt afbud

Barcelona Open bliver uden hjemmebanefavoritten Rafael Nadal, som stadig døjer med et brækket ribben.

Rafael Nadal er stadig plaget af et træthedsbrud på et ribben. Han ved endnu ikke, hvornår han er klar til at spille igen. (Arkivfoto) <i>Jayne Kamin-Oncea/Ritzau Scanpix</i>

Rafael Nadal er stadig plaget af et træthedsbrud på et ribben. Han ved endnu ikke, hvornår han er klar til at spille igen. (Arkivfoto) Jayne Kamin-Oncea/Ritzau Scanpix

Rafael Nadal har ikke været i aktion siden finalenederlaget til Taylor Fritz ved Indian Wells 20. marts.

Den spanske tennisstjerne døjede med smerter i brystet i finalen, som senere viste sig at være et træthedsbrud på et ribben.

Helingen af bruddet går dog langsomt, og Nadal har nu også måttet melde afbud til ATP-turneringen Barcelona Open, hvor han ellers som hjemmebanefavorit var udset som et stort trækplaster i næste uge.

Efter finalen i Indian Wells blev han meldt ude i op til seks uger. Selv om han er mere end halvvejs gennem den periode, så ved han endnu ikke, hvornår han er tilbage på banen.

- Vi ved endnu ikke, hvornår han er klar til sin første turnering på grus i år. Forhåbentlig snart, lyder det fra Nadals lejr i et mailsvar til Reuters.

Den 35-årige spanier er uden sammenligning historiens bedste grusspiller, og han har vundet grand slam-turneringen French Open intet mindre end 13 gange.

Årets udgave af den franske grand slam på grus indledes 22. maj. Derfor er det vigtigt for Nadal snart at kunne spille igen, så han kan nå at være i form til at jagte sin 14. titel.

Han vandt i begyndelsen af i år Australian Open. Det gjorde ham til indehaver af rekorden for flest grand slam-titler af nogen herrespiller. Nadal har 21 titler, mens Roger Federer og Novak Djokovic har hver 20.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.