Nadal og Djokovic undgår at brage sammen fra start

Rafael Nadal og Novak Djokovic havnede i forskellige grupper ved ATP Finals - sæsonfinalen i tennis.

Rafael Nadal (til højre) og Novak Djokovic slipper for at møde hinanden i det indledende gruppespil i sæsonfinalen i tennis. <i>Dylan Martinez/Reuters</i>

Rafael Nadal (til højre) og Novak Djokovic slipper for at møde hinanden i det indledende gruppespil i sæsonfinalen i tennis. Dylan Martinez/Reuters

Mens Holger Rune venter i spænding som førstereserve til sæsonfinalen i tennis, blev der torsdag trukket lod til turneringen.

De to på papiret største navne er Rafael Nadal og Novak Djokovic, og de havnede i hver deres pulje med fire spillere.

Topseedede Nadal skal i det indledende gruppespil møde Casper Ruud, Felix Auger-Aliassime og Taylor Fritz. Det sker i den grønne gruppe.

I den røde gruppe tørner Djokovic, der er syvendeseedet, sammen med Stefanos Tsitsipas, Daniil Medvedev og Andrey Rublev.

Det er femte gang i karrieren, at Nadal er topseedet i sæsonfinalen. Verdensetteren Carlos Alcaraz har meldt fra med en skade.

Roger Federer, der har indstillet karrieren, har rekorden for flest titler i sæsonfinalen. Schweizeren nåede at vinde turneringen seks gange.

Djokovic kan tangere rekorden, da serberen har vundet den fem gange tidligere.

Det er verdens otte bedste i denne sæson, der deltager i sæsonfinalen. Holger Rune, der er nummer ti i verden, er førstereserve.

Hvis der skulle komme et afbud, så træder den 19-årige dansker ind i turneringen.

Sæsonfinalen spilles i italienske Torino fra 13. til 20. november.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.