Nanna Koerstz er trods sejr færdig i turnering i Las Vegas

Den danske golfspiller Nanna Koerstz Madsen slutter som toer i sin pulje og ryger ud af stor turnering i USA.

Nanna Koerstz Madsen vandt to ud af tre kampe i sin pulje ved en match play-turnering i Las Vegas, og det var ikke nok til at gå videre i turneringen. Her slår danskeren ud i sin kamp fredag mod amerikaneren Yealimi Noh. <i>John Locher/Ritzau Scanpix</i>

Nanna Koerstz Madsen vandt to ud af tre kampe i sin pulje ved en match play-turnering i Las Vegas, og det var ikke nok til at gå videre i turneringen. Her slår danskeren ud i sin kamp fredag mod amerikaneren Yealimi Noh. John Locher/Ritzau Scanpix

Trods en sejr i sin sidste puljekamp er Nanna Koerstz Madsen færdig ved Bank of Hope LPGA Match Play, der afvikles i Las Vegas.

Den bedst placerede dansker på golfspillernes verdensrangliste slog fredag amerikanske Yealimi Noh efter en tæt duel med skiftende føringer.

Men da Paula Reto samtidigt slog Elizabeth Szokol, blev danskeren kun nummer to i puljen, hvor kun den bedste af de fire spillere går videre til slutspillet.

Sydafrikanske Reto, der er nummer 145 i verden, slog onsdag Madsen, der er nummer 20. Hun slutter dermed på tre sejre, mens danskeren slutter på to sejre.

Bank of Hope LPGA Match Play er den eneste turnering på kvindernes tour, hvor der spilles efter det særlige match play-format.

I stedet for at spillerne som vanligt får en samlet score efter 18 huller, dyster de på banen i USA i 16 grupper med fire spillere i hver.

Her skal spillerne forsøge at vinde flest huller i hver af de tre gruppekampe, hvorefter puljevinderne avancerer til et knock out-slutspil.

Nanna Koerstz Madsen bragte sig foran 1-0, da hun på banens femte hul brugte et slag færre end Yealimi Noh på at få bolden i hul.

Amerikaneren fik udlignet og bragte sig også foran ved at vinde både hul seks og syv, før danskeren igen fik overtaget.

Da spillerne slog ud på 18. hul, var Nanna Koerstz Madsen foran 1-0 og slog sejren fast ved også at vinde det afsluttende hul.

Ottendedelsfinalerne og kvartfinalerne skal spilles lørdag. Semifinalerne og finalen skal efter planen afvikles søndag.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.