Nedslået Lampard beder om tålmodighed trods nedrykningsfare

Everton leverede en jammerlig indsats ude mod Tottenham, og Frank Lampard var utilfreds med hele holdet.

Frank Lampard var på ingen måde tilfreds med, hvad han så sit Everton-mandskab præstere mandag aften mod Tottenham. <i>Ben Stansall/Ritzau Scanpix</i>

Frank Lampard var på ingen måde tilfreds med, hvad han så sit Everton-mandskab præstere mandag aften mod Tottenham. Ben Stansall/Ritzau Scanpix

Everton-træner Frank Lampard mener, at fejl og dårligt forsvarsspil gjorde udslaget, da holdet mandag aften tog til Nordlondon for at spille mod et ellers svingende Tottenham-hold.

Den dårlige stime fortsatte for Frank Lampards Everton-mandskab, da de blåblusede tabte 0-5 på Tottenham Hotspur Stadium.

- De første 15 minutter var, som jeg ville have dem, men den vigtige del af Tottenhams spil som kontrahold er at finde plads bag dig, og det håndterede mine spillere ikke godt nok, siger Frank Lampard til The Guardian.

Everton-mandskabet har haft en skidt sæson med kun 22 point i 25 kampe. Det placerer holdet på en 17.-plads kun ét point fra nedrykningsstregen.

De ringe resultater betød, at klubben midt i januar smed daværende cheftræner Rafael Benitez på porten. Men erstatningen Frank Lampard har ikke fået sat skik på holdet endnu.

Nederlaget mandag var det tredje i træk i Premier League, og det er blevet til fire nederlag i fem ligakampe, siden han startede som Everton-træner i februar.

- Det største problem var fejl og dårligt forsvarsspil ved målene, siger Lampard om mandagens nederlag.

- Men det var ikke kun de defensive situationer, der var problemet. Der var også problemer på den forreste del af banen, hvor der ikke blev vist nok.

I januars transfervindue fik Everton ellers markant tilgang i truppen af nogle prominente navne. Køb af Dele Alli og Vitaliy Mykolenko samt en lejeaftale med Manchester Uniteds Donny van de Beek blev det blandt andet.

Af de nyankomne startede kun Donny van de Beek startede mandag inde. Senere i kampen kom Dele Alli og Vitaliy Mykolenko også ind, men de gjorde ikke det store væsen af sig.

Problemerne er ikke løst i Everton, men Lampard beder om tålmodighed trods den akutte nedrykningstrussel.

- Der er problemer, som var der før mig. Problemer, der skal løses. Desværre løser problemer sig ikke fra den ene dag til den anden, siger Frank Lampard til ESPN.

- Vi er stadig i de tidlige stadier, så vi er nødt til at finde vejen til at få resultaterne, som kan holde os i ligaen i år, fordi det er tydeligt, hvor vi er.

Nu skal Frank Lampard se, om han kan vende den dårlige stime, når holdet søndag eftermiddag hjemme tager imod Wolverhampton på Goodison Park.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.