NFL anker overgrebsanklaget stjernes karantæne på seks kampe

NFL bad om et års karantæne til Deshaun Watson, men det blev kun til seks kampe. Nu har NFL anket sagen.

Deshaun Watson fik seks spilledages karantæne, men det har NFL anket. (Arkivfoto). <i>Nick Cammett/Ritzau Scanpix</i>

Deshaun Watson fik seks spilledages karantæne, men det har NFL anket. (Arkivfoto). Nick Cammett/Ritzau Scanpix

Da en lang række kvinder stod frem og fortalte, at de havde været ofre for enten overgreb eller upassende adfærd fra quarterbackstjernen Deshaun Watson, søgte den bedste nordamerikanske liga for amerikansk fodbold, NFL, at få karantæne på mindst et år til spilleren.

Dommeren Sue L. Robinson var ikke enig. Robinson gav Watson seks spilledages karantæne, og den afgørelse er onsdag blevet anket af NFL.

Det er uklart, præcist hvad NFL ønsker at få omgjort i sagen, men ligaen har altså tidligere ønsket en længere karantæne til Watson.

Mange kvinder stod sidste år frem og anklagede den daværende Houston Texans-spiller for at have begået seksuelle overgreb og udvist grænseoverskridende adfærd i en etårig periode fra 2020 til 2021.

Politiet i Houston gik derefter ind i sagen, hvor flere kvinder i løbet af sagen har indgivet civile søgsmål mod Deshaun Watson.

Deshaun Watson nægter at have krænket nogen eller opført sig upassende, men der er alligevel blevet indgået forlig i 20 af de 24 søgsmål, som er blevet rettet mod Watson, og de sager kommer altså ikke for en dommer.

Watson sluttede sig til Cleveland Browns i marts fra Houston Texans. Hans nye kontrakt løber i fem år og er 230 millioner dollar, svarende til 1,68 milliarder kroner, værd.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden