NFL-ikon har styr på fremtiden: Scorer job som tv-ekspert

Når Tom Brady er færdig med at spille i NFL, skal han være ekspert hos tv-stationen Fox Sports.

Tom Brady annoncerede sit karrierestop efter den seneste sæson, men fortrød hurtigt. <i>Matt Patterson/Ritzau Scanpix</i>

Tom Brady annoncerede sit karrierestop efter den seneste sæson, men fortrød hurtigt. Matt Patterson/Ritzau Scanpix

NFL-ikonet Tom Brady skal være ekspert på amerikansk tv, når han på et tidspunkt indstiller sin aktive karriere.

Nærmere bestemt har den 44-årige quarterback sikret sig et job hos Fox Sports. Det oplyser tv-stationen ifølge Reuters.

Tom Brady er udset en rolle som førende analytiker, oplyser Fox Sports, som samtidig vil bruge ham i promoveringen af tv-stationens dækning af NFL.

Tom Brady har i løbet af sin karriere tjent penge nok til resten af livet, men intet tyder på, at han skal til at bruge af opsparingen, når han forlader banen.

Ifølge ubekræftede rygter hos blandt andre New York Post kommer Brady til at tjene 375 millioner dollar - 2,6 milliarder kroner - i løbet af de ti år, som kontrakten med Fox Sports angiveligt gælder.

Ifølge AFP er Brady ikke den første NFL-stjerne, der scorer en guldranet kontrakt hos en tv-station efter karrieren. Det har blandt andre Tory Aikman og Tony Romo gjort før ham.

Tom Brady indstillede faktisk sin karriere efter den seneste sæson, men fortrød hurtigt igen. Han er således klar til at føre Tampa Bay Buccaneers ind i en ny sæson.

Brady har domineret NFL som ingen anden med syv Super Bowl-titler i løbet af 22 sæsoner. Han har også været i Super Bowl-finalen ti gange. Begge dele er rekord.

I størstedelen af sin karriere har han spillet for New England Patriots, hvor han vandt Super Bowl seks gange. Han skiftede i 2020 til Tampa Bay Buccaneers og vandt Super Bowl i den første sæson der.

Foruden de mange titler er Brady indehaver af en lang række rekorder i NFL.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden