Nøglespiller forlænger sit ophold i Silkeborg

Nicolai Larsen har været en succes som keeper i Silkeborg, hvor han nu kan blive frem til sommeren 2026.

Nicolai Larsen har været hos Silkeborg siden sommeren 2021. (Arkivfoto). <i>Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix</i>

Nicolai Larsen har været hos Silkeborg siden sommeren 2021. (Arkivfoto). Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix

Den erfarne målmand Nicolai Larsen har vært en vigtig faktor i Silkeborg IF's succes i Superligaen siden oprykningen i 2021, og det belønnes han nu for.

Han har således underskrevet en ny kontrakt, som kan holde ham i klubben fra Søhøjlandet frem til sommeren 2026.

Hans nu tidligere kontrakt stod til udløb den kommende sommer.

- Nicolai Larsen har fra day one været en sikker sidste skanse for vores hold, og hans boldfasthed og betydning for vores spillestil kan ikke overvurderes, siger sportschef Jesper Stüker til Silkeborgs hjemmeside.

- Det er derfor en meget stor glæde at have forlænget aftalen med ham, og ud over sine åbenlyse kvaliteter som målmand har han også en stor betydning for vores trup, hvor han er en vigtig kulturbærer, siger Jesper Stüker.

Nicolai Larsen kom til Silkeborg efter et mislykket ophold i franske Guingamp. Siden har han været fast mand under træner Kent Nielsen, som også havde målmanden i sin trup, da han stod i spidsen for AaB.

Det er blevet til 57 kampe i Silkeborg, som i sin første sæson efter oprykningen i 2021 vandt bronzemedaljer og kvalificerede sig til Conference League.

- Jeg trives virkelig godt i klubben og med mine fantastiske holdkammerater i omklædningsrummet, og jeg nyder i stor stil at spille for et hold, der har så kompromisløs en tilgang til spillestilen, og hvor jeg føler, at jeg passer perfekt ind med mine kompetencer, siger Nicolai Larsen.

Den 31-årige keeper har været udtaget til landsholdet tidligere i karrieren, men debut er det aldrig blevet til i rødt og hvidt.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.