Nordjyde er nu officielt FIFA-dommer

Mikkel Redder kan godt begynde at pakke kufferten, fordi han er nu officielt FIFA-dommer

Fodbolddommer Mikkel Redder er nu officielt FIFA-dommer. <i>Foto: Bente Poder</i>

Fodbolddommer Mikkel Redder er nu officielt FIFA-dommer. Foto: Bente Poder

AALBORG:Der venter mange spændende opgaver i fremtiden for Mikkel Redder. Den 29-årige dommer med de nordjyske rødder er nu officielt FIFA-dommer.

Rent praktisk betyder det, at han skal ud at dømme internationale kampe. Mikkel Redder, der er udråbt som et af det mest lysende danske dommertalenter, fik sin debut i den danske Superliga i juli 2018. Siden er det blevet til 68 superligakampe, en masse ros og overraskende lidt kritik. 

Måske derfor er han nu klar til at tage næste skridt på karriererangstien. I første omgang betyder udnævnelsen, at Mikkel Redder kan komme ud at dømme internationale kampe på U-niveau samt i de tidlige kvalifikationsrunder til de europæiske klubturneringer. 

Mikkel Redder bliver den syvende danske FIFA-dommer på herresiden. Han kommer i selskab med Jakob Kehlet, Jakob Sundberg, Mads-Kristoffer Kristoffersen, Morten Krogh, Peter Kjærsgaard og Sandi Putros.

I juledagene bringer Nordjyske en større artikel med Mikkel Redder, hvor han blandt andet forholder sig til VAR, pres fra omgivelserne og ikke mindst ambitionerne for fremtiden. 

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.