Nordjysk floorball

Nordjyder kæmper om pokaltitel

Weekendens finalfour i pokalturneringen i floorball har deltagelse af tre nordjyske hold

AaB Floorball har haft stor succes i efteråret og skal i weekenden jagte en pokaltitel. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

AaB Floorball har haft stor succes i efteråret og skal i weekenden jagte en pokaltitel. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

FLOORBALL:Dansk Kabel TV Arena i Ringsted er rammen, når der i weekenden skal dystes om titlen som pokalvinder hos både kvinder og herrer i floorball, og Final4-stævnet har deltagelse af flere nordjyske hold.

Hos kvinderne skal AaB Floorball og Frederikshavn Blackhawks i kamp i hver deres semifinale, mens BFC Vendsyssel er ene om at repræsentere Nordjylland hos herrerne.

Frederikshavn Blackhawks' kvinder åbner stævnet lørdag formiddag, hvor det gælder en kamp mod Hafnia FC fra Amager i semifinalen. Vendelboerne er nummer to i den vestlige pulje i Select Floorball Ligaen, hvor det er blevet til syv sejre i ti kampe, mens Hafnia er nummer fire efter seks sejre i otte kampe i østpuljen.

Den anden semifinale bliver til gengæld et opgør mellem to hold, der har ryddet bordet. AaB Floorball har vundet 10 kampe af ligeså mange mulige i vestpuljen, mens modstanderne fra Copenhagen FC har vundet alle sine otte kampe i den østlige pulje.

Hos herrerne bliver det umiddelbart sværere at få en nordjysk deltager i søndagens finale. I semifinalen skal BFC Vendsyssel op mod Sunds Seahawks, der i efteråret delte førstepladsen i herrernes vestpulje med Frederikshavn Blackhawks. Begge hold fik 27 point i 10 kampe, mens BFC Vendsyssel til sammenligning kun hentede otte point og derfor i modsætning til lørdagens modstandere i foråret skal deltage i nedrykningsspillet i stedet for slutspillet.

I den anden semifinale mødes Værløse og Benløse. Der spilles finaler hos både kvinder og herrer søndag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.