Spillere fra Pirates og White Hawks skal til VM i ishockey

Der er masser af nordjysk islæt i den danske VM-trup, hvor både Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks er repræsenteret

Mathias Seldrup er med i keepertrioen, der skal repræsentere Danmark ved VM. <i>Arkivfoto: Lars Pauli</i>

Mathias Seldrup er med i keepertrioen, der skal repræsentere Danmark ved VM. Arkivfoto: Lars Pauli

ISHOCKEY:Tre spillere i nordjyske klubber har fundet vej gennem nåleøjet til Heinz Ehlers' trup til herrernes nærtstående VM i ishockey. Julian Jakobsen, Patrick Björkstrand og Mathias Seldrup er nemlig med i den officielle trup.

Dermed er Aalborg Pirates repræsenteret med to forwards, mens Frederikshavn White Hawks-målmanden Mathias Seldrup er kommet i keepertrioen, der også består af Sebastian Dahm og Frederik Dichow. 

Seldrups plads i truppen er offentliggjort dagen efter, at aalborgensiske Mads Søgaard, der spiller i USA og har fået debut i målet for NHL-holdet Ottawa Senators i år, udtalte, at det var usandsynligt for ham at blive klar til verdensmesterskaberne grundet en skade.

Af andet nordjysk islæt er der selvfølgelig NHL-stjernen, aalborgensiske Nikolaj Ehlers fra Winnipeg Jets. Joachim Blichfeld fra San Jose Barracuda, der har sin ishockeyopdragelse i Frederikshavn, er også med i truppen. Samme baggrund har den tidligere Pirates- og White Hawks-spiller Nicolai Meyer fra Vienna Capitals.

Danmark spiller lørdag åbningskamp mod Kasakhstan.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden