Norge afviser at spare kræfter mod Danmark trods avancement

Norge er videre til semifinalen, men har ingen planer om at holde igen mod Danmark, forklarer Nora Mørk.

Nora Mørk (til venstre) har til daglig Danmarks landstræner, Jesper Jensen (til højre), som chef i Team Esbjerg. Onsdag mødes de ved EM. <i>Frank Cilius/Ritzau Scanpix</i>

Nora Mørk (til venstre) har til daglig Danmarks landstræner, Jesper Jensen (til højre), som chef i Team Esbjerg. Onsdag mødes de ved EM. Frank Cilius/Ritzau Scanpix

For Danmark kan onsdagens håndboldkamp mod Norge meget vel være afgørende for, om danskerne tager en af billetterne til semifinalerne ved EM.

Omvendt er Norge allerede klar til turneringens næste fase, men det får ikke nordmændene til at spare kræfter mod Danmark, understreger profilen Nora Mørk.

- Vi kommer til at give os 100 procent. Vi ønsker at fortsætte med at spille godt. Vi skal gøre det vanskeligt for dem. For os er det en kamp, hvor alt kan ske. Kampene lever deres eget liv, siger hun ifølge NTB.

Faktisk vil et uafgjort resultat sende begge hold videre med Norge som etter og Danmark toer, men Nora Mørk afviser at spekulere i den slags.

- Vi ønsker at vinde, siger hun.

Kampen i Sloveniens hovedstad, Ljubljana, bliver samtidig et gensyn med træneren fra dagligdagen for Mørk.

Hun er på kontrakt i Team Esbjerg, hvor Danmarks landstræner, Jesper Jensen, er træner ved siden af landsholdsgerningen.

Og hun har respekt for sin chef.

- Ja, han er god taktisk, men det er vi også, siger hun.

Det danske hold har ofte haft problemer med at tøjle Nora Mørk. I 14 kampe mod det danske hold har hun bidraget med 56 mål. Af dem har Norge vundet de 12 og kun tabt 2.

Når Danmark går på banen onsdag klokken 20.30, vil det være fire dage siden, holdet senest var i kamp. Norge spillede - og sejrede - mandag.

Slovenien og Sverige skal begge i aktion forinden. Afhængig af deres resultater kan Danmark være videre til semifinalerne før kampen mod Norge.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Kendt kok skal i retten: Her er tiltalen
Luk