Nu er startskuddet gået til 100 Miles

Mange var stået tidligt op for at sende de benhårde løbere godt af sted

100 Miles blev skudt i gang på Kirketorv lørdag morgen - her med lokale Jacob Justesen fra Sundby Mors i front. <i>Foto: Camilla Gade</i>

100 Miles blev skudt i gang på Kirketorv lørdag morgen - her med lokale Jacob Justesen fra Sundby Mors i front. Foto: Camilla Gade

NYKØBING: Morsingboerne var stået tidligt op lørdag morgen for at sende deltagerne i årets 100 Miles Mors godt af sted fra Kirketorv i Nykøbing.

Der blev trakteret med gratis rundstykker og morgenkaffe, mens Tørfisk sørgede for at skubbe stemningen nogle grader opad.

Hen mod kl. 9 begyndte flere løbere og pårørende at fylde pladsen, og her blev de officielt budt velkommen af borgmester Hans Ejner Bertelsen (V).

- I vil opleve den lokale gæstfrihed, for 100 Miles er virkelig en begivenhed, som Mors har taget til sig, sagde borgmesteren, der i samme ombæring sendte en tak til de frivillige, sponsorer og selvfølgelig løbeklubben Pinen og Plagen, der arrangerer.

- Hav et rigtig godt løb og pas så godt på jer selv derude på ruten, sluttede borgmesteren.

Morsingboerne var mødt talstærkt op, og Tørfisk sørgede for fællessang på torvet. <i>Foto: Camilla Gade</i>

Morsingboerne var mødt talstærkt op, og Tørfisk sørgede for fællessang på torvet. Foto: Camilla Gade

Herefter overtog dagens speaker Michael Dahlgaard mikrofonen, og præsentationen af løberne kunne gå i gang. Ved navneopråb skulle hver af de startende en tur op på scenen til klapsalver for at placere deres navn på løbstavlen.

Kl. 9:30 sharp blev løbet skudt i gang, og 100 Miles-deltagerne kunne bevæge sig ud på to omgange á en kilometer rundt i Nykøbing, anført af lokale Jacob Justesen fra Sundby Mors. Her stod publikum tæt for at heppe, og deltagerne får i den grad brug for god energi, når de nu skal tilbagelægge 160,9 km.

De gratis rundstykker og kaffe var lidt af et trækplaster for publikum, der kvitterede med bifald og hep, så løberne kunne komme godt i vej. <i>Foto: Camilla Gade</i>

De gratis rundstykker og kaffe var lidt af et trækplaster for publikum, der kvitterede med bifald og hep, så løberne kunne komme godt i vej. Foto: Camilla Gade

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.