Nu kan dansedronningen slå sig igennem til verdenstoppen

Sarah Mahfoud kan lørdag sikre sig retten til en VM-kamp, hvis hun vinder over argentiner ved Mogens Palles stævne

Sarah Mahfoud med sin amerikanske træner Sherman Williams og russiske sparringspartner. Foto: Danish Fight Night

Sarah Mahfoud med sin amerikanske træner Sherman Williams og russiske sparringspartner. Foto: Danish Fight Night

BOKSNING:Efter at have triumferet med sejren i "Vild Med Dans" i 2016 har 30-årige Sarah Mahfoud slået sig løs på den professionelle boksescene, hvor hun lørdag aften kan blive interim (midlertidig) IBF-verdensmester i fjervægt.

Det vil ske med en sejr over den 28-årige argentineren Brenda Carabajal, der i april sidste år fik det midlertidige VM-bælte, efter at IBF havde givet verdensmesteren Jennifer Han, USA, en pause på grund af en fødsel.

Dét er nu et overstået kapitel for den 36-årige Jennifer Han, der gør comeback lørdag 15. februar og har fået besked af IBF om at VM-titlen skal forsvares senest 13. april.

Så hvis Sarah Mahfoud kan vinde lørdagens kamp venter der en stor VM-kamp til foråret. Om det bliver i USA eller Danmark afhænger af, om promotor Mogens Palle kan hamle økonomisk op med Jennifer Han-lejren.

Dansedronningen Sarah Mahfould ville kunne blive den tredje danske kvindebokser med et VM-bælte om maven. Den første var Anita Christensen, der seks år efter at kvindeboksning i 1994 var blevet tilladt i Danmark, blev professionel

Efter at have vundet bælter hos små forbund blev hun i 2006 verdensmester hos de store forbund WBC og WBA. Den anden er 26-årige Dina Thorslund, der har siddet på tronen hos WBO siden august 2018.

Dina Thorslund forsvarede senest WBO-bæltet i juni sidste år, men det er endnu uvist, hvornår Team Sauerland har et nyt titelforsvar klar.

Udover Sarah Mahfouds titelkamp er der endnu en titelkamp på programmet i Frederiksberg Hallerne, hvor Oliver Meng skal forsvare sit IBF ungdomsmesterskab i superweltervægt.

Ialt bliver der otte kampe ved Danish Fight Night stævnet, bl.a. også med Jeppe Morell og Ditlev Rossing.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.