Nunez om skalle til Andersen: Vil aldrig ske igen

Darwin Nunez lægger sig fladt ned, efter at han nikkede Joachim Andersen en skalle og fik rødt kort.

Darwin Nunez får rødt kort efter at have nikket Joachim Andersen en skalle. <i>Peter Powell/Reuters</i>

Darwin Nunez får rødt kort efter at have nikket Joachim Andersen en skalle. Peter Powell/Reuters

Liverpools uruguayanske angriber, Darwin Nunez, ærgrer sig over sin opførsel i mandagens kamp mod Crystal Palace, hvor han fik rødt kort for at nikke danske Joachim Andersen en skalle.

På Twitter lægger han sig fladt ned efter episoden.

- Jeg er godt klar over den dårlige attitude, som jeg havde. Jeg er her for at lære af mine fejl, og det kommer aldrig til at ske igen, lyder det kortfattet fra Darwin Nunez.

Nunez blev igennem hele Premier League-kampen dækket meget tæt op af Crystal Palace-danskeren, og til sidst fik Nunez altså nok.

Han havde netop forsøgt at stange sit hoved ud efter Andersens ditto, og da danskeren irettesatte Nunez for det med et skub, vendte Nunez sig prompte om og nikkede en skalle.

- I situationen nikkede han mig først en skalle ved hjørnesparket, hvilket jeg blev sur over og sagde, at han ikke skulle gøre. Derefter gjorde han det igen, og det synes jeg selvfølgelig bare var dumt. Det var et klokkeklart rødt kort, sagde Andersen efter kampen til TV3 Sport ifølge bold.dk.

Den danske landsholdsspiller var helt bevidst om sin egen adfærd over for angriberen.

- Gennem hele kampen sørgede jeg for at dække ham tæt, og jeg irriterede ham meget. Jeg håndterede ham godt, og jeg tror, det var derfor, at han var sur på mig, sagde forsvareren.

Kampen mellem Liverpool og Crystal Palace sluttede 1-1.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.