Ny AGF-angriber står med blandet følelse efter nederlag

AGF's nye angriber Sebastian Grønning havde svært ved at finde et ben at stå på efter sin debut.

Sebastian Grønning i duel med FCN's Martin Frese og Mads Bidstrup under sin debutkamp for AGF mandag aften. <i>Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix</i>

Sebastian Grønning i duel med FCN's Martin Frese og Mads Bidstrup under sin debutkamp for AGF mandag aften. Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix

Sebastian Grønning vendte i det netop overståede transfervindue tilbage til dansk fodbold, da han sluttede sig til AGF efter et ophold i Sydkorea.

Efter sin første Superligakamp for AGF stod angriberen med en noget blandet følelse.

Sebastian Grønning så sit nye hold tabe 2-3 til topholdet FC Nordsjælland, selv om den 25-årige angriber kom på banen sidst i kampen og scorede et enkelt mål.

- Efter kampen stod jeg med en blandet følelse. Jeg er drevet af at vinde fodboldkampe og er påvirket af nederlaget. Det er et plaster såret, at jeg lavede mit første mål for klubben. Det var vigtigt, at jeg kunne gå ind og score.

- At få åbnet målkontoen kan forhåbentlig give mig noget selvtillid og ro i de kommende kampe, selv om holdpræstationen ikke var tilfredsstillende, siger Sebastian Grønning efter kampen.

AGF-cheftræner Uwe Rösler var efter nederlaget til FC Nordsjælland også tilfreds med Sebastian Grønnings mål.

Samtidig roste han sit holds evne til at blive ved med at kæmpe for sejren, selv om frustrationen over resultatet ikke var til at overse.

- Sebastian (Grønning red.) scorede, og det er meget positivt både for ham og for holdet. Han havde en stor tilstedeværelse i feltet.

- Det var hårdt, at vi lukkede et mål ind lige før pausen, men spillerne skal have stor ros for, hvordan de håndterede det. Vi gav ikke op på noget tidspunkt og kom godt tilbage, siger Uwe Rösler.

Selv om FC Nordsjælland tog fra Aarhus med tre point, så indrømmer anfører Kian Hansen, at det ikke var holdets bedste kamp i denne sæson.

Særligt mod kampens slutning var holdet fra Farum presset, og det var også i kampens overtid, at Sebastian Grønning lykkedes med at prikke bolden over stregen.

- Vi skal have større krav til den måde, vi spiller anden halvleg på. Det var ikke godt nok. Chancerne, vi skabte, i anden halvleg burde have været større.

- Jeg er stolt af, at vi kan tage tre point med hjem på en svær udebane, selv om det ikke burde være sket, at vi stod så lavt, som vi gjorde, siger Kian Hansen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.