Ny europamesters skulder gik af led: Har jeg prøvet før

Enock Poulsen er ny europamester i boksning efter sejr torsdag aften. Undervejs gik hans skulder af led.

Enock Poulsen (tv.) blev europamester ved Mogens Palles (th.) sidste stævne som boksepromotor (Arkivfoto). <i>Ólafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix</i>

Enock Poulsen (tv.) blev europamester ved Mogens Palles (th.) sidste stævne som boksepromotor (Arkivfoto). Ólafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix

Den danske bokser Enock Poulsen måtte lidt af hvert igennem, før han sent torsdag aften kunne lade som hylde som ny europamester.

I kampen, der skaffede ham EBU-titlen i super letvægt, besejrede han franskmanden Franck Petitjean og tog sin 12. professionelle sejr af lige så mange mulige.

Men den kom med en pris. Efter kampen siger han ifølge Ekstra Bladet, at hans skulder gik af led flere gange.

- Jeg har prøvet flere gange, at skulderen er gået af led. Det er ikke noget, jeg tænker på lige nu, hvor jeg glæder mig over at være europamester, siger han ifølge avisen.

- Jeg sætter stor pris på de folk, jeg har omkring mig. Nu skal jeg bruge lidt tid på min familie, lyder det fra den nyslåede europamester.

29-årige Enock Poulsen vandt den tætte kamp 116-113, 114-113 og 114-113, og undervejs var han selv til tælling, da han blev sendt i gulvet i niende omgang.

Det lykkedes ham dog at komme op og fortsætte stimen af sejre.

Stævnet i Frederiksberg Hallerne var samtidig Mogens Palles sidste som promotor.

Efter 65 år som en af hovedfigurerne i dansk boksning takkede den 88-årige promotor af, men kræftsyge Mogens Palle var ikke selv til stede.

- Jeg gider sgu ikke sidde derude i min rullestol og blive udstillet, for folk skal ikke have ondt af mig, sagde Mogens Palle før stævnet til Ekstra Bladet.

Ved stævnet forsvarede Sarah Mahfoud desuden sit VM-bælte i fjervægt hos IBF med en sejr over tyske Nina Meinke med dommerstemmerne 3-0.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden