Ny FCK-træner: Specielt at tage over efter Jess

Jacob Neestrup understreger, at FCK skal spille med om mesterskabet trods den dårlige sæsonstart.

Jacob Neestrup var cheftræner for Viborg fra 2019 til 2020, inden han blev hentet til FCK til rollen som assistenttræner. Nu er han forfremmet til cheftræner i FCK. (Arkivfoto). <i>Henning Bagger/Ritzau Scanpix</i>

Jacob Neestrup var cheftræner for Viborg fra 2019 til 2020, inden han blev hentet til FCK til rollen som assistenttræner. Nu er han forfremmet til cheftræner i FCK. (Arkivfoto). Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Jacob Neestrup blev tirsdag forfremmet fra assistenttræner til cheftræner i FC København efter fyringen af Jess Thorup.

Hans eneste tidligere cheftrænerjob var i Viborg fra 2019 til 2020, og ellers har han en lang fortid som spiller og træner i FCK.

- Jeg er stolt og beæret over, at klubben har peget på mig. Det er noget særligt for mig, da FC København er en klub, der har fyldt meget i hele mit liv.

- Det er også en speciel situation, at jeg skal tage over efter Jess, som jeg har haft et tæt og godt samarbejde med, og som jeg har stor respekt for, siger Jacob Neestrup til FCK's hjemmeside.

Thorup førte i sidste sæson FCK til mester, men denne sæson har budt på elendige resultater i Superligaen. Holdet har tabt seks ud af ti kampe og ligger placeret som nummer ni.

Ambitionen er dog uændret for sæsonen: FCK skal spille med om guldet.

- På den korte bane handler det om at stabilisere vores niveau i Superligaen, så vi har mulighed for at spille med om titlen efter jul. Gennem vinterpausen handler det om at forberede og forbedre det udtryk, som FC København skal stå for. Vi skal være det bedste hold i Danmark.

- Staben og jeg har en spillergruppe med masser af kvalitet og potentiale, som jeg er overbevist om, at vi sammen kan forløse, lyder det fra Jacob Neestrup.

Hans første kamp i spidsen for FCK bliver hjemmekampen mod AGF 2. oktober.

Neestrup bliver tirsdag klokken 16 præsenteret på et pressemøde i FCK.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.