Ny nedtur for Vendsyssel: - Vi havde fortjent et point

Vendsyssel Håndbold førte ved pausen, men løb alligevel ind i et nyt nederlag

Vendsyssel Håndbold-spillerne løb ind i en ny skuffelse lørdag. Arkivfoto: Torben Hansen

Vendsyssel Håndbold-spillerne løb ind i en ny skuffelse lørdag. Arkivfoto: Torben Hansen

HÅNDBOLD:For sjette kamp i træk måtte Vendsyssel Håndbold lørdag forlade banen uden point, da Randers snuppede begge point i Syvsten efter en 23-22-sejr.

Vendsyssel var dog tættere på point end længe, men med en scoring et halvt minut før tid blev det hele afgjort til kronjysk fordel.

- Vi havde fortjent et point. Vi førte det meste af kampen, og i Randers-lejren er de jo også jublende lykkelige nu, for de synes også, at det var tyveri, at de vandt, siger Vendsyssel-træner Thomas Kjær, der i kampens sidste angreb forsøgte at redde et point hjem ved at tage målmanden ud til fordel for en ekstra markspiller.

- Det fik vi desværre ikke effekt af, da vi missede et indspil til sidst. Generelt var Randers måske en lille smule klogere i slutfasen, mens vi blev lidt trætte, fordi vi stadig ikke har så mange spillere på holdkortet.

- Det var dog en super fin kamp fra vores side. Alle fightede fantastisk, og Elin (Thorsteinsdottir, red.) stod flot i målet efter at have været ude i en måned, siger Thomas Kjær, der også var godt tilfreds med sit holds forsvarsspil i kampen. Særligt i første halvleg, hvor Randers blev holdt nede på syv mål.

Vendsyssel Håndbold - Randers HK 22-23 (9-7)

Christina Pedersen 4, Henriette Hansen 4, Mette Bejder 4, Pernille Brandenborg 4, Sofie Hartung Sletskov 3, Steinunn Hansdottir 2, Cecilie Termansen 1

Topscorer, Randers: Mai Kragballe 11

Udvisninger: Vendsyssel 3, Randers 1

Nederlaget betyder dog, at Vendsyssel Håndbold fortsat er sidst i kvindernes bedste håndboldrække. Det er bare blevet til ét point i de første ni kampe, men der er fortsat kun et point op til Skanderborg på den næstsidsteplads, der ikke vil udløse direkte nedrykning.

- Jeg tror så absolut stadig på, at vi klarer den. Der var kæmpe fremgang i spillet i dag i forhold til den seneste kamp, så det var pil op, siger Thomas Kjær.

Heller ikke i de næste tre kampe er der dog umiddelbart udsigt til point for Vendsyssel Håndbold. Her venter opgør mod topholdene Viborg, Esbjerg og Odense.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.