Ny pirat får ilddåb: - Nu må vi se, hvor rusten jeg er

Lukas Buchta er hentet ind som et defensivt plaster til en såret Pirates-defensiv, der kæmper med skader

Aalborg Pirates' defensiv får en tiltrængt tilgang efter skader har drillet i de seneste kampe. <i>Arkivfoto: Henrik Bo</i>

Aalborg Pirates' defensiv får en tiltrængt tilgang efter skader har drillet i de seneste kampe. Arkivfoto: Henrik Bo

AALBORG:Aalborg Pirates har ikke helt ramt det forventede niveau i de seneste ligakampe. En del af forklaringen på den svigtende form er utvivlsomt skadesproblemer på back-siden, hvor Ben Carroll og Oscar Drugge begge manglede i fredagens kamp mod SønderjyskE. 

Det har fået sportschef Ronny Larsen til at handle hurtigt. Aalborg Pirates har således skrevet en kort kontrakt med tjekkiske Lukas Buchta. 

Den nye back har fået en kontrakt, der løber for oktober. Altså en kontrakt der kan indikere flere ting. Først og fremmest bliver det dog spændende at følge Lukas Buchta i søndagens lokalopgør mod Frederikshavn White Hawks. 

- Jeg er selv spændt på, hvor jeg står. Det bliver min første kamp i sæsonen, så vi må se, hvor rusten jeg er, men jeg glæder mig mest af alt til at komme i gang med at spille kampe igen, siger Lukas Buchta til Nordjyske. 

Han landede i Aalborg lørdag formiddag. Dog ikke tids nok til at være med til træningen. Han kunne dog hilse på resten af truppen, da træningen var overstået. 

Buchta kommer til Danmark med erfaring fra de to bedste rækker i hjemlandet, samt erfaring på college-niveau fra USA. 

- Jeg har set nogle kampe fra den danske liga, og det minder mig en del om den slags hockey, jeg var vant til at spille i USA. Meget fart og noget fysik. Det er lidt anderledes end det, jeg har været vant til i Tjekkiet, hvor det er lidt mere teknisk, lyder det fra Lukas Buchta, der beskriver sig selv som en alsidig back. 

- Jeg kan både forsvare i undertal og være med i powerplay, men for mig er det defensive vigtigst, siger Lukas Buchta. 

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.