Ny Randers-profil: Det var aldrig seriøst med OB

Daniel Høegh ville meget gerne have slået ex-klubben OB, men måtte nøjes med 2-2 i sin debut for Randers.

Daniel Høegh debuterede søndag for Randers FC mod ex-klubben OB, som også var i spil for forsvarsspilleren denne sommer. <i>Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix</i>

Daniel Høegh debuterede søndag for Randers FC mod ex-klubben OB, som også var i spil for forsvarsspilleren denne sommer. Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Et fornemt forår med en masse spilletid og en pokaltriumf med FC Midtjylland gjorde Daniel Høegh til en eftertragtet herre denne sommer.

Og forsvarsspilleren, der har spillet over 100 kampe for Odense Boldklub, skiftede en tilværelse på heden ud med en kontrakt i Randers FC.

Der var flere henvendelser på bordet, men et skifte til Randers var den eneste seriøse mulighed, fortæller Høegh og antyder, at OB også rakte ud.

- Jeg har haft andre muligheder og har snakket med andre klubber.

- I forhold til OB, så blev det aldrig rigtig seriøst. Randers var den klub, som ville det mest, siger Daniel Høegh.

Selv om der ikke engang er gået en uge, siden forsvarsgeneralen skiftede til Randers, fik han lov til at starte inde i kampen mod netop OB søndag.

Her var Daniel Høegh tæt på at sikre sejren for sit nye hold, da han sent i kampen fik muligheden for at skubbe bolden mod mål efter et indlæg.

Debutanten kalder 2-2-kampen for sjov at spille.

- Det var en todelt kamp med en dårlig start. Vi haltede efter og var sårbare i omstillingerne.

- Vi spillede en god anden halvleg og kunne reelt have scoret fire eller fem mål.

- Derfor var det en underlig kamp at få debut i, men isoleret set er det fint nok at få en enkelt point, når vi var nede 0-2 ved pausen.

- Der er nok ikke mange andre hold, som jeg hellere vil slå end OB. Omvendt har jeg også rigtig stor respekt og kærlighed til klubben, siger Daniel Høegh.

Cheftræneren i Randers FC, Thomas Thomasberg, er glad for at have fået en spiller som Daniel Høegh til rådighed.

- Daniel Høegh spillede i sidste sæson for et hold, der blev pokalmester og nummer to i ligaen. Derfor ved vi, at han er en dygtig spiller, og han skal komme med en masse kvalitet, siger Thomas Thomasberg.

Randers FC og Daniel Høegh skal i aktion igen søndag, hvor holdet gæster AGF.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.