White Hawks har ny træner på plads

Det bliver en 54-årig svensker, som i de kommende sæsoner skal stå i spidsen for Frederikshavn White Hawks

Patric Wener førte i den netop overståede sæson Herlev frem til bronzemedaljer. Nu skal han stå i spidsen for Frederikshavn White Hawks. <i>Arkivfoto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix</i>

Patric Wener førte i den netop overståede sæson Herlev frem til bronzemedaljer. Nu skal han stå i spidsen for Frederikshavn White Hawks. Arkivfoto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

FREDERIKSHAVN:Den 54-årige Patric Wener overtager jobbet som cheftræner i Frederikshavn White Hawks i de kommende to sæsoner. Det fortalte klubben mandag i en pressemeddelelse. 

Patric Wener afløser dermed Pelle Hånberg på trænerposten.

Patric Wener har en lang trænerkarriere bag sig i både Sverige, Østrig og Frankrig. De seneste fem år har han dog været i Danmark, hvor han har været en meget respekteret træner i Herlev Eagles, som han netop har vundet bronzemedaljer med. 

- I Patric får vi en meget engageret træner, der har det helt rette mindset i forhold til personlig udvikling af de unge spillere. Når vi kombinerer hans fokus på udvikling af unge spillere, et offensivt mindset og en fed personlighed, er jeg overbevist om, at vi får en træner, der kan være med til at understøtte klubbens værdier og ambitioner, siger sportschef Kasper Kristensen om sin nye træner. 

Selv glæder Patric Wener sig til nye udfordringer. 

- Jeg ser meget frem til en ny udfordring i Frederikshavn White Hawks, og efter mine snakke med sportschef Kasper Kristensen lyder det virkelig spændende det, der venter mig i klubben. Jeg ved, der er en god gruppe med både unge og ældre spillere i truppen, og jeg ser frem til at arbejde med dem og gøre dem bedre sammen, siger han.

I løbet af sommeren vil Patric Wener ankomme til Frederikshavn og gøre klar til sæsonforberedelserne, inden spillerne skal på is i august.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden