Ny tysk træner vil gøre AGF til en fast del af top-seks

AGF er en sovende kæmpe, som har potentiale til at være blandt Danmarks seks bedste hvert år, siger Rösler.

AGF skal med en attraktiv spillestil op blandt landets seks bedste fodboldhold i Danmark, siger Uwe Rösler, som blev præsenteret for pressen tirsdag. <i>Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix</i>

AGF skal med en attraktiv spillestil op blandt landets seks bedste fodboldhold i Danmark, siger Uwe Rösler, som blev præsenteret for pressen tirsdag. Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix

AGF skal være en fast del af top-seks i dansk fodbold.

Det var det klare budskab fra klubbens nye træner, Uwe Rösler, som tirsdag aften blev præsenteret for pressen.

- Målet er at komme i top-seks, siger Uwe Rösler, som kalder AGF for en sovende kæmpe.

- Klubben vil kæmpe med i toppen af ligaen. Ikke kun i én sæson, men kontinuerligt. Vi skal lave den udvikling så hurtigt som muligt.

- Jeg ved ikke, hvor hurtigt det kommer til at gå, men jeg tror på, at vi ender der, for jeg kan se det potentiale, klubben har, siger han.

På pressemødet i Aarhus var tyskeren flankeret af blandt andre sportschef Stig Inge Bjørnebye, som har tilsvarende ambitioner på AGF's vegne, efter at klubben i sidste sæson var faretruende tæt på en nedrykning fra Superligaen.

- For at være ærlig føler vi stærkt, at vi hører til i top-seks, så vi skal tilbage så hurtigt som muligt. Vi vil sætte højere mål, men vi skal udvikle os hurtigt og se nogle forbedringer hurtigt, siger Stig Inge Bjørnebye.

Uwe Rösler fortalte, at han udmærket er klar over, at AGF i sidste sæson var i stor krise. Den 53-årige tysker vælger dog at se fremad og vil nu fokusere på at opbygge en spillestil, som er både succesfuld og attraktiv.

- Vi skal have fat i bolden. Jeg kan godt lide et angribende presspil. Jeg kan ikke lide at stå for langt tilbage alt for længe. Jeg var angriber, da jeg selv spillede, så jeg kan bedst lide at være i modstanderens felt.

- Vi vil være bedre i boldbesiddelsen og fortsat være gode i omstillingsspillet, siger Uwe Rösler.

Tyskeren skal sammen med Stig Inge Bjørnebye nu i gang med at se på truppens kvalitet og muligvis hente en eller to spillere, siger han.

Uwe Rösler har fået en kontrakt, der gælder i de kommende tre år.

Tidligere har han været træner i både Norge, England, Sverige og Tyskland. Som spiller tørnede han ud for blandt andre Manchester City.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden