Odense afgør kamp på 12 minutter og sparer kræfter før CL

Odense Håndbold vandt 36-23 hjemme over Ringkøbing og står fortsat noteret for lutter ligasejre i sæsonen.

Fotoet er fra Odenses sejr i den afgørende DM-finale mod Team Esbjerg i foråret. (Arkivfoto). <i>Claus Fisker/Ritzau Scanpix</i>

Fotoet er fra Odenses sejr i den afgørende DM-finale mod Team Esbjerg i foråret. (Arkivfoto). Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Odense Håndbold sætter sig igen på førstepladsen i Kvindeligaen.

Danmarksmestrene gjorde kort proces i onsdagens opgør mod pointløse Ringkøbing, som blev sendt hjem fra Fyn med en lussing på 23-36.

Hjemmeholdets 11 scoringer i kampens første 12 minutter medførte en 11-3-føring og reelt en hurtig afgørelse af dysten. For selv om den imponerende scoringsfrekvens ikke kunne opretholdes de sidste 48 minutter, var sejren end ikke i nærheden af at være i fare for Odense-spillerne.

Derfor kan Ulrik Kirkelys mandskab notere sig for den fjerde ligasejr af fire mulige i den nye sæson samt et måloverskud på 51 mål.

Samtidig kunne Odense-spillerne undgå at tømme energitanken forud for søndagens Champions League-kamp mod tjekkisk Banik Most. Fynboerne kom ærgerligt fra land i den prestigefyldte klubturnering med et åbningsnederlag til Ferencvaros TC i lørdags.

I Kvindeligaens forfølgerfelt bag Odense finder man blandt andet Team Esbjerg, der spillede sig op på seks point for fire kampe ved sikkert at vinde 31-23 hjemme over København Håndbold.

Også Viborg HK snuppede en sejr onsdag aften. Det skete med en sejr på 31-27 ude over Sønderjyske. Opgøret i Aabenraa blev forsinket grundet trafikale problemer på Viborgs bustur.

I bunden af rækken fik Skanderborg endnu et nederlag til samlingen. Østjyderne tabte 22-28 ude til Ajax København og står blot noteret for et enkelt point efter fire spillerunder, mens Ajax har fire point.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.