Odense Håndbold tromler over Skanderborg

Odense har fortsat maksimumpoint i kvindernes liga. Onsdag vandt fynboerne 31-19 i Skanderborg.

Mia Rej scorede fem mål for Odense i onsdagens sejr i Skanderborg. Dermed blev hun delt topscorer i kampen. <i>Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix</i>

Mia Rej scorede fem mål for Odense i onsdagens sejr i Skanderborg. Dermed blev hun delt topscorer i kampen. Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix

Odense Håndbolds suveræne sæsonstart i kvindernes liga fortsætter.

Som ventet havde fynboerne ikke de store problemer med at nedlægge Skanderborg Håndbold onsdag aften, og Ulrik Kirkelys mandskab kunne rejse hjem med to point efter en sikker sejr på 31-19.

Kampen var hurtigt afgjort, og derfor kunne fynboerne sprede spilletiden og målene ud. Eksempelvis nåede tre fynske målvogtere at være på halgulvet, mens tre Odense-spillere blev noteret for fem mål, og fem spillere blev noteret for tre scoringer.

Odense står nu noteret for tre sejre i tre ligakampe og har allerede en positiv målforskel på imponerende 38 mål. Skanderborg hører til i den kedelige ende af rækken med et enkelt point efter tre kampe.

Der var flere andre kampe i kvindeligaen onsdag aften.

København Håndbold vandt lokalderbyet over Ajax med 25-16.

Mere tæt var det i Randers, hvor gæsterne fra Nykøbing Falster Håndboldklub kunne rejse hjem med to point efter en sejr på 31-27.

Målt på spænding kunne ingen opgør dog måle sig med Ringkøbings hjemmekamp mod Horsens. Her endte gæsterne med at tage de to point efter en sejr på 30-29. Vestjyderne forsømte muligheden for at udligne i kampens sidste minut.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.