Officielt: Coronaramte Mors-Thy får udsat endnu en kamp

Helt som ventet skal Mors-Thy Håndbold ikke i kamp mandag

Mors-Thy Håndbolds udekamp mod Skanderborg-Aarhus er udsat på ubestemt tid. Arkivfoto: Lars Pauli <i>Foto: Lars Pauli</i>

Mors-Thy Håndbolds udekamp mod Skanderborg-Aarhus er udsat på ubestemt tid. Arkivfoto: Lars Pauli Foto: Lars Pauli

HÅNDBOLD:Det er nu officielt, at Mors-Thy Håndbolds udekamp mod Skanderborg-Aarhus, der skulle have været spillet mandag aften, er blevet udsat på ubestemt tid.

Som Nordjyske skrev lørdag, har coronasmitten bredt sig i Mors-Thy Håndbolds spillertrup, og derfor var cheftræner Niels Agesen allerede da klar til at udsætte kampen. Beskeden fra Dansk Håndbold Forbund var dog, at det først kunne ske søndag.

Nu er formaliteterne så på plads.

- Vi har fem smittede i truppen samt en enkelt, som stadig har symptomer. Derfor er alle fortsat sendt hjem, og vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer ifht. test og isolation, siger Niels Agesen til Mors-Thys hjemmeside.

Tidligere på ugen fik Mors-Thy også udsat hjemmekampen mod KIF Kolding, så nu er der to kampe, der skal findes datoer til, når HTH Herreligaen genoptages i februar.

Mors-Thy Håndbolds kamp er en af indtil nu tre udsatte kampe i mandagens spillerunde. Heller ikke opgørene Skjern Håndbold-TTH Holstebro og SønderjyskE-Nordsjælland kan gennemføres.

Aalborg Håndbold skal efter planen møde Ribe-Esbjerg hjemme i Sparekassen Danmark Arena mandag aften, men den kamp er også i fare for udsættelse. En endelig beslutning træffes dog først, når Aalborg Håndbold har trænet søndag eftermiddag.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.