Officielt: FCM køber Dreyer fri af Rubin Kazan

Anders Dreyer er nu ikke længere blot i FCM på en lejeaftale. Han er permanent tilbage i klubben.

Anders Dreyer kan trække FCM-trøjen over hovedet frem til sommeren 2026. (Arkivfoto) <i>Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix</i>

Anders Dreyer kan trække FCM-trøjen over hovedet frem til sommeren 2026. (Arkivfoto) Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix

Så kan transferspekulationerne om offensivspilleren Anders Dreyer parkeres.

Han vinker endegyldigt farvel til russisk fodbold og Rubik Kazan og har underskrevet en kontrakt med FC Midtjylland frem til sommeren 2026.

Det oplyser FCM på sin hjemmeside.

- Vi er enormt stolte af og glade for, at det har kunne lade sig gøre at få en permanent aftale i stand med Dreyer, siger FCM-sportschef Svend Graversen til fcm.dk.

- Han er en topspiller, og det har vi set i begge hans perioder i Midtjylland, hvor der har været et fantastisk match mellem ham og klubben.

Da russisk fodbold blev udelukket fra international topfodbold, fik Dreyer muligheden for at komme til FCM på en lejeaftale i resten af den forgangne sæson.

Da Rusland fortsat har invaderet Ukraine, er situationen uændret, og nu skal den fodrappe spiller altså ikke retur til Rusland på noget tidspunkt.

- Jeg ønskede et permanent skifte, og det var Kazan med på. Jeg synes, FC Midtjylland er kommet til et sted, hvor europæisk gruppespil og pokaler er noget, man skal spille med om hvert år. Så det var et meget let valg, da FC Midtjylland kom på banen.

- Jeg har vundet Superligaen og pokaltitlen her i klubben, og det er noget, jeg gerne vil prøve en gang til, siger Dreyer til FCM's hjemmeside.

- Jeg kommer ind med troen på, at vi har et godt hold her i FC Midtjylland, der kan spille med om begge ting i den her sæson, ligesom jeg også forventer, at vi skal deltage i et europæisk gruppespil.

Fra januar 2020 til sommeren 2021 var Dreyer en stor profil hos FCM, og det fik Rubin Kazan til at slå kløerne i ham.

I midten af marts vendte han retur til det midtjyske på en lejeaftale, som altså nu er gjort til et permanent skifte.

Han står noteret for 25 mål og lige så mange assister i hidtil 82 kampe for klubben.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.