Ole fik ridser i Randers: - Det var en skrækkelig tid

Vendsyssel FF's nye sportsdirektør Ole Nielsen er med i den nyeste udgave af podcasten Ripodsten. Han nyder igen at være tilbage i toppen af dansk fodbold, men erkender at fyringen i Randers FC tog hårdt på ham

Jens Otto Barsøe
Ole Nielsen har haft travlt siden han overtog posten som sportsdirektør i Vendsyssel FF. Foto: Torben Hansen
Vendsyssel FF 8. februar 2019 09:54 - Opdateret 8. februar 2019 11:49

FODBOLD: Ole Nielsen overtog i januar den ledige stilling som sportsdirektør hos superligaklubben Vendsyssel FF.

Og det er en sulten fodboldboss, som har sat sig i stolen, hvilket også har været påkrævet. Vendelboerne har nemlig skiftet massivt ud i truppen i januars transfervindue og hentet seks nye spillere ind og sagt farvel eller på gensyn til mere en håndfuld af de spillere, der var i truppen.

- Vi har en tro på, at hvis vi skal forny billetten til Superligaen, så var det det her, der skulle til, siger Ole Nielsen i den nyeste udgave af NORDJYSKEs fodboldpodcast Ripodsten.

Her kommer han også ind på, hvilke tanker han har gjort sig siden fyringen i Randers FC i marts 2017. En fyring der kom efter en periode med et mildt sagt anspændt forhold til klubbens direktør Michael Gravgaard.

- Man fandt ud af, at der også er en grum side i den her verden, det vidste jeg jo egentlig godt i forvejen, men jeg har tænkt meget over, hvordan det kunne gå så galt, som det rent faktisk gjorde. Det gav nogle ridser, som gjorde avs, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg synes det var en skrækkelig tid. Jeg har altid været glad for at gå på arbejde, men det var jeg ikke den sidste periode i Randers, lyder det blandt andet fra Ole Nielsen.

Han har i studiet selskab af Hobro IK's sportschef Jens Hammer Sørensen, der blandt andet fortæller om, hvorfor han ikke har følt behov for at forstærke den trup, som inden starten på foråret indtager sidstepladsen i Superligaen.

AaB's Jacob Blåbjerg er også med i podcasten og kommer ind på AaB's forberedelser til foråret og sin egen kamp for en fast plads i midterforsvaret.

Ripodsten kan høres i iTunes, SoundCloud mv.

Tema: Vendsyssel FF

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...