Oprykkeren Viborg fastholder top-10 som målsætning

Efter en 2-0-sejr over Vejle Boldklub søndag er Viborg FF i en god position til at jagte syvendepladsen.

- Vi har ikke indfriet vores top-10 målsætning endnu. Der er stadig mange kampe tilbage, men vi vil heller ikke sige, at vi ikke går efter syvendepladsen. Vi er dog nødt til at tage en kamp ad gangen, siger Viborg-sportschef Jesper Fredberg. <i>Henning Bagger/Ritzau Scanpix</i>

- Vi har ikke indfriet vores top-10 målsætning endnu. Der er stadig mange kampe tilbage, men vi vil heller ikke sige, at vi ikke går efter syvendepladsen. Vi er dog nødt til at tage en kamp ad gangen, siger Viborg-sportschef Jesper Fredberg. Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Søndag kunne Viborg FF sætte sig selv i en god position inden det kommende slutspil, da man på hjemmebane vandt 2-0 over Vejle Boldklub i Superligaens 21. spillerunde.

De grønblusede lægger med resultatet et stort pres på AGF i kampen om en spændende syvendeplads, der kan ende med at give adgang til et europæisk eventyr i næste sæson.

Superligaens struktur betyder, at det hold, der ender på syvendepladsen, får muligheden for at udfordre et af holdene fra mesterskabsspillet om en europæisk kvalifikationsplads.

Sportschef i Viborg Jesper Fredberg vil dog ikke helt løfte klubbens ambitionsniveau lige foreløbig, selv om han ser gode muligheder for syvendepladsen.

- Vores ambitioner har fra starten været, at vi ville opnå så meget som muligt.

- Vi har ikke indfriet vores top-10-målsætning endnu. Der er stadig mange kampe tilbage, men vi vil heller ikke sige, at vi ikke går efter syvendepladsen. Vi er dog nødt til at tage en kamp ad gangen.

- Som oprykker kan vi være rigtig glade for at være, hvor vi er, selv om vi stadig gerne vil have mere.

- Top-10 er stadig målsætningen, og vi skal være realistiske. Det er ikke at fedtspille den, når vi siger sådan. Vi skal indfri vores målsætninger, før vi sætter nye, siger han.

Cheftræner Jacob Friis stemmer i.

- Vi har en tilgang, der hedder, at vi jagter ting. Vi skal ikke være bange for noget. Det er sjovere at gå på arbejde, når man stræber efter noget. Derfor er det også oplagt at gå efter syvendepladsen.

- Målet er stadig top-10. Vi er et oprykkerhold, og når vi vores målsætning, så skal vi være rigtig godt tilfredse med vores første sæson tilbage i Superligaen, siger han.

Viborg drager i næste runde til Aarhus i en direkte duel om syvendepladsen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden