Overvældet australier hædrer Serena Williams' karriere

Ajla Tomljanovic slog Serena Williams ud af US Open. Sejren over tennislegenden overvælder australieren.

Serena Williams var følelsesladet, da hun natten til lørdag måtte se sig slået ud af US Open-turneringen i New York. <i>Corey Sipkin/Ritzau Scanpix</i>

Serena Williams var følelsesladet, da hun natten til lørdag måtte se sig slået ud af US Open-turneringen i New York. Corey Sipkin/Ritzau Scanpix

Tennisikonet Serena Williams sidste kamp ved US Open - og måske sidste kamp i karrieren - har affødt følelsesladede reaktioner i tennisverdenen.

- Jeg havde aldrig troet, at jeg ville have en chance for at spille mod hende i hendes sidste kamp, lyder det fra australske Ajla Tomljanovic ifølge Reuters.

Australieren slog natten til lørdag dansk tid Williams ud af turneringen i New York, der muligvis kan være amerikanerens sidste.

De to stødte sammen i tredje runde. Williams har både før og under turneringen antydet, at det ville blive den sidste i hendes aktive karriere. Hun har dog ikke bekræftet et karrierestop.

Tomljanovic er bevæget efter dagens kamp.

- Jeg er ked af det, for jeg elsker Serena ligeså meget som I gør, siger Williams' australske modstander.

Fra en anden australsk spiller, Daria Saville, lyder det, at hun "har en følelse af", at 40-årige Serena Williams måske genovervejer.

- Jeg føler mig så berørt over at indse, at det er Serenas sidste kamp. Jeg har en følelse af, at hun måske genovervejer? Jeg ved det ikke, lyder det fra Saville.

Under talen til publikum efter nattens nederlag takkede Serena Williams venner og bekendte for en fantastisk rejse. Intervieweren virkede til at tage det for givet, at amerikaneren havde sat punktum for karrieren.

Det var dog ikke noget, Serena Williams endegyldigt satte en streg under efter kampen.

- Det har været en sjov tur, sagde Serena Williams.

- Det har været den mest utrolige rejse, jeg nogensinde har været på i hele mit liv.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.