Cheftræner fejrer sit første mesterskab: - Pigerne har lært mig meget

Fortuna Hjørring blev mestre i en forkortet og anderledes udgave af Kvindeligaen

Foto: Henrik Louis

Foto: Henrik Louis

FODBOLD:Det blev drama til sidste sekund, da Fortuna Hjørring lørdag spillede 1-1 med Brøndby IF - og dermed blev danske mestre i Gjensidige Kvindeligaen.

Caroline Møller Hansen scorede nordjydernes ene mål på et straffespark. Dermed sikrede de slutspilssejren efter fem kampe - frem for de typiske ti i strukturen.

- Vi lægger godt ud og har mange chancer, som vi burde score på. Men det gør vi ikke, så det bliver lidt rodet. Men vi kæmper stenhårdt hele vejen, og det er nok til at få mesterskabet, siger hun.

- Det er mærkeligt. Der er nogle anderledes tiltag, som vi skal holde styr på. Vi var knivskarpe over fem kampe og vandt gennem de fire første kampe. Så jeg er tilfreds. Det var det, vi behøvede, tilføjer målscoreren.

Cheftræner Niclas Hougaard kan fejre sit første mesterskab med Fortuna Hjørring, efter han blev udnævnt som Carrie Kvetons afløser før coronapausen. Det gav et usædvanligt skifte for den tidligere U18-træner i klubben.

- Jeg har sagt til pigerne, at de har lært mig meget i opstarten. De har hele tiden troet på det, som vi skulle ud og gøre. Selvom vi havde en hård opstart, såede jeg aldrig tvivl hos dem, siger træneren.

Han dedikerer dermed sejren til den erfarne trup, som han overtog i en speciel situation.

- De har brugt coronaperioden fantastisk, og vi står som fortjent danmarksmestre, siger Niclas Hougaard.

Næste skridt for Fortuna Hjørring er pokalsemifinalen mod FC Nordsjælland, hvor nordjyderne kan sikre en plads i pokalfinalen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden