Pirates sikrer sig svensk center

Den 32-årige svensker kommer til fra Polen

 <i>Arkivfoto: Torben Hansen</i>

Arkivfoto: Torben Hansen

AALBORG:Den 32-årige svenske center Victor Rollin Carlsson skal i næste sæson tørne ud for Aalborg Pirates. 

Det skriver klubben i en pressemeddelelse. 

Svenskeren kommer til klubben efter en enkelt sæson i Polen, hvor han spillede for Unia Oswiecim, der endte med at tabe finaleserien til Katowice. 

I sidste sæsons grundspil noterede Victor Rollin Carlsson sig for 16 point, mens det blev til 34 point i grundspillet. Det gjorde ham til en af holdets topscorere. 

- Med Victor på plads på holdkortet, så får vi en stærk tovejs-center, der arbejder godt hjem af banen, men også har flere gode offensive kvaliteter, som vi kommer til at gøre brug af i løbet af sæsonen. Han bliver en vigtig brik i vores powerplay, hvor han både kan smide den maskerede pasning, men også selv sende pucken på mål, siger sportschef for Aalborg Pirates, Ronny Larsen.

Svenskeren er en gammel kending i Metal Ligaen. Han har tidligere tørnet ud for både Herlev Eagles og SønderjyskE. Samtidig vil der være et par velkendte ansigter i piraternes omklædningsrum. 

Rollin Carlsson var kaptajn og holdkammerat med George Sørensen i svenske Almtuna i 2016-17 og han har også spillet en enkelt kamp sammen med Julian Jakobsen i 2010-11, da Julian kortvarigt var udlånt til svenske Tingryds.

- Aalborg Pirates er et powerhouse i dansk ishockey og har de seneste mange altid været med helt i toppen. Jeg har endnu ikke vundet det danske mesterskab, hvilket selvsagt er den største årsag til at jeg har valgt Aalborg, siger svenskeren om skiftet. 

- Jeg ser frem til at spille for fulde huse i Aalborg og glæder mig også til CHL eventyret. 

Victor Rollin Carlsson kommer til at spille med nummer 10 i den kommende sæson.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.