Pogacar bruger resten af 2022 på endagsløb

Tadej Pogacar var udset til at køre Vuelta a España, men vil i stedet fokusere på endagsløb i resten af 2022.

Tadej Pogacar fik ikke den gule førertrøje, men den hvide ungdomstrøje med hjem fra Paris. <i>Thibault Camus/Ritzau Scanpix</i>

Tadej Pogacar fik ikke den gule førertrøje, men den hvide ungdomstrøje med hjem fra Paris. Thibault Camus/Ritzau Scanpix

Tadej Pogacar kommer til at jagte sejre i diverse endagsløb i resten af 2022.

Den slovenske Tour de France-toers hold, UAE, havde ellers lagt op til, at Pogacar kunne ende med at stille til start i Vuelta a España.

Men på sin hjemmeside skriver UAE, at Pogacar i stedet vil fokusere på endagsløb inklusive VM.

UAE-stjernen er allerede tilbage på cyklen lørdag, når det spanske World Tour-løb Clasica San Sebastian finder sted. Det løb skulle Jonas Vingegaard også have kørt, men det droppede danskeren og Jumbo-Visma, efter at han vandt Tour de France.

Efter sin deltagelse i Clasica San Sebastian tager Pogacar en pause på en lille måned, inden han stiller til start i det franske løb Bretagne Classic. I september kører Pogacar de to canadiske løb Grand Prix Cycliste de Quebec og Grand Prix Cycliste de Montreal.

Senere i september vil Pogacar forsøge at få fingrene i regnbuetrøjen ved VM i australske Wollongong.

Derefter slutter Pogacar sæsonen i Italien ved blandt andet at deltage i årets sidste cykelmonument, Lombardiet Rundt, i starten af oktober.

Jonas Vingegaard fortalte søndag i forbindelse med sin Tour de France-sejr, at han endnu ikke er sikker på, hvilke løb han skal deltage i frem mod afslutningen af 2022-sæsonen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden