Pogba anklager kriminel bande for at afpresse ham

Ifølge AFP er politiet gået ind i en speget sag om fodboldstjernen Paul Pogba og hans bror.

Paul Pogba skiftede tidligere på sommeren fra Manchester United til Juventus på en fri transfer. For tiden har han også masser at se til uden for banen. (Arkivfoto). <i>Lindsey Parnaby/Ritzau Scanpix</i>

Paul Pogba skiftede tidligere på sommeren fra Manchester United til Juventus på en fri transfer. For tiden har han også masser at se til uden for banen. (Arkivfoto). Lindsey Parnaby/Ritzau Scanpix

En opsigtsvækkende sag om fodboldstjernen Paul Pogba, hans bror og kriminelle personer er kommet frem i lyset i Frankrig.

Midtbanespilleren, der tidligere på sommeren vendte tilbage til Juventus på en fri transfer efter seks år i Manchester United, anklager en bande for at afpresse ham.

Ifølge nyhedsbureauet AFP har politiet iværksat en undersøgelse, der forbindes med en række videoer, som Mathias Pogba, Paul Pogbas bror, udsendte lørdag.

Her lovede han "store afsløringer" om sin bror og agenten Rafaela Pimenta.

- De (videoerne, red.) kommer i forlængelse af trusler og pengeafpresning fra en organiseret bande mod Paul Pogba, skriver sidstnævntes advokater, agenten og hans mor i en erklæring.

- De relevante myndigheder blev informeret i Italien og Frankrig for en måned siden, og vi har ikke yderligere kommentarer til den igangværende efterforskning, lyder det.

I videoen fortalte Mathias Pogba, at "hele verden såvel som min brors fans og endnu mere det franske landshold og Juventus, min brors holdkammerater og hans sponsorer fortjener at vide visse ting".

Han uddyber ikke, hvilke afsløringer der er tale om.

Ifølge det franske medie France Info og AFP er Paul Pogba efter eget udsagn blevet truet af barndomsvenner og bevæbnede mænd. De skal angiveligt have forlangt 13 millioner euro - knap 97 millioner kroner - af Juventus-spilleren.

Efter at historien søndag udviklede sig, kom Mathias Pogba, der selv er fodboldspiller, til tasterne.

- Paul, du vil virkelig gerne lukke munden på mig, lyve og smide mig i fængsel, skrev han sent søndag.

- Du efterlod mig i et hul, løb væk, og nu spiller du uskyldig. Når alt kommer til alt, vil folk se, at der ikke er nogen større kujon, forræder og hykler end dig på denne jord, lød det.

32-årige Pogba var med til at vinde VM med Frankrig i 2018. For tiden er han i gang med at genoptræne efter en knæskade.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.