Pogbas bror er blevet sigtet i afpresningssag

Sammen med fire andre er Mathias Pogba blevet sigtet for at afpresse den franske landsholdsspiller Paul Pogba.

Mathias Pogba (til venstre) er sigtet for at have medvirket til at afpresse sin lillebror, Paul Pogba (til højre). (Arkivfoto). <i>Guillaume Souvant/Ritzau Scanpix</i>

Mathias Pogba (til venstre) er sigtet for at have medvirket til at afpresse sin lillebror, Paul Pogba (til højre). (Arkivfoto). Guillaume Souvant/Ritzau Scanpix

Mathias Pogba er blevet sigtet og er varetægtsfængslet for afpresning af hans yngre bror, Juventus-spilleren Paul Pogba.

Det siger kilder tæt på sagen.

- Vi kommer til at udfordre denne beslutning, siger Yassine Bouzrou, der er Mathias Pogbas advokat.

Han insisterer på, at hans klient ikke har begået noget kriminelt.

En kilde i det retlige system siger også, at fire andre personer også er sigtet og tilbageholdt i sagen. De er mellem 27 og 32 år.

De er alle tætte på Pogba-brødrene.

32-årige Mathias Pogba har indrømmet, at han står bag en video, der blev lagt på nettet 27. august. I videoen blev der lovet "store afsløringer" om den 29-årige Juventus-spiller.

Paul Pogba, der også spiller på det franske landshold, meldte sagen til italienske myndigheder 16. juli. Her sagde han, at han var blevet afpresset for 13 millioner euro - svarende til omkring 96,7 millioner kroner.

Kilder tæt på Pogba-familien siger, at Paul Pogba er blevet afkrævet store pengesummer, hvis han vil undgå, at angiveligt kompromitterende videoer bliver spredt.

Paul Pogba har fortalt efterforskerne, at dem der afpresser ham, vil diskreditere ham ved at påstå, at han har bedt en såkaldt marabout, som er en muslimsk religiøs leder, om at kaste en forbandelse over Paris Saint-German-stjernen Kylian Mbappe.

Det afviser Paul Pogba at have gjort.

Efterforskningen af sagen startede 2. september. Adskillige personer - herunder Pogbas mor - er allerede blevet afhørt i sagen.

Den franske landsholdsspiller plejer i øjeblikket en knæskade og har ikke været på banen i denne sæson.

/ritzau/AFP

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.