Pokallodtrækning: Her er næste Final4-forhindring for Aalborg og Mors-Thy

Begge nordjyske mandskaber skal på udebane i 1/8-finalerne, og det bliver på ingen måde lette kampe, der venter

Aalborg Håndbold og Mors-Thy er de seneste to år stødt ind i hinanden ved Final4 og har vundet hver deres pokaltitel. <i>Arkivfoto: Bente Poder</i>

Aalborg Håndbold og Mors-Thy er de seneste to år stødt ind i hinanden ved Final4 og har vundet hver deres pokaltitel. Arkivfoto: Bente Poder

HÅNDBOLD:Både Aalborg Håndbold og Mors-Thy har de seneste to sæsoner været en del af pokalturneringens Final4 og vundet hver deres trofæ i Santander Cuppen.

Begge mandskaber er også fortsat med i den nye sæsons pokalturnering, hvor der onsdag aften blev trukket lod til 1/8-finalerne. Begge hold var seedede og indtager således rollen som favoritter.

Aalborg Håndbold skal på udebane og får en lang bustur, når de skal møde TMS Ringsted, der netop er rykket ud af HTH Herreligaen. I grundspillet gav de dog aalborgenserne store problemer i Ringsted og tabte så knebent som 31-32, så nogen walkover bliver det langt fra.

Mors-Thy Håndbold skal også på udebane i deres 1/8-finale, hvor de møder den falmende kæmpe TTH Holstebro. Mens nordvestjyderne var med i slutspillet i denne sæson, så måtte TTH ud i en afgørende nedrykningsgyser mod HØJ Elite, før de formåede at sikre nok en sæson i den bedste række.

Pokalkampene skal efter planen afvikles i august - som en del af opstarten til den nye sæson.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.