Polen ser bort fra Kamil Grabara til fodbold-VM i Qatar

Det polske fodboldlandshold har udtaget truppen til VM i Qatar. FCK-keeperen Kamil Grabara er ikke med.

Målmanden Kamil Grabara må se langt efter en plads i den polske VM-trup. <i>Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix</i>

Målmanden Kamil Grabara må se langt efter en plads i den polske VM-trup. Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

FC Københavns målmand Kamil Grabara kommer ikke med til fodbold-VM i Qatar. Han er ikke blandt de udtagne spillere i den polske trup.

Polen, der torsdag offentliggjorde en trup på 26 spillere, har valgt tre målmænd fra den italienske Serie A.

Det drejer sig om den rutinerede Juventus-målmand Wojciech Szczesny, Bolognas Lukasz Skorupski samt Spezias Bartlomiej Dragowski.

Alle tre polske keepere står regelmæssigt i den bedste italienske fodboldrække. Grabara har siddet ude med en skade for FCK i starten af denne sæson i Superligaen.

Det er dog blevet til fast spilletid for FCK i de seneste uger for Grabara, som har gjort det godt og slået den australske VM-keeper Mathew Ryan af i perioden.

Polens landstræner, Czesław Michniewicz, siger ifølge mediet Sport.pl, at det var svært at udelade Grabara fra VM-truppen.

- Vi ved, at han har haft en skade, men han er tilbage i form. Det er en spiller, der vil komme med til andre slutrunder. Jeg er meget ked af det, men jeg er sikker på, vi vil arbejde sammen fremover. Han er en knægt med enormt potentiale, siger Michniewicz ifølge mediet.

Grabara har tidligere spillet en enkelt kamp for det polske A-landshold. Det skete, da han fik debut i juni i en 2-1-sejr over Wales. Derudover har Grabara siddet på bænken for Polen i en håndfuld kampe inden for det seneste år.

Med for Polen er blandt andre stjerneangriberen Robert Lewandowski, som spiller for FC Barcelona.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.