Portugisisk United-spiller respekterer Ronaldos beslutning

Bruno Fernandes fra Manchester United har intet problem med at spille på samme hold som Cristiano Ronaldo.

Alt er godt mellem Cristiano Ronaldo (til venstre) og Bruno Fernandes (til højre), forsikrer sidstnævnte. <i>Patricia De Melo Moreira/Ritzau Scanpix</i>

Alt er godt mellem Cristiano Ronaldo (til venstre) og Bruno Fernandes (til højre), forsikrer sidstnævnte. Patricia De Melo Moreira/Ritzau Scanpix

Der er ingen interne stridigheder på Portugals landshold efter balladen mellem Manchester United og Cristiano Ronaldo.

I hvert fald ikke hvis man skal tro Bruno Fernandes' udsagn på onsdagens pressemøde op til kampen mod Ghana.

Her blev Manchester United-spilleren spurgt til sin landsmand og holdkammerats afsked med den engelske storklub.

- Cristiano har ikke drøftet det med mig. Det er hans personlige beslutning, som han har truffet med sin familie, siger han ifølge norske TV 2.

Ronaldo og United er gået hver til sit, efter at angriberen langede kraftigt ud efter sin arbejdsgiver i et interview med journalisten Piers Morgan.

Det eksplosive interview har ført til spekulationer om, hvorvidt det kunne skabe spændinger på landsholdet i forbindelse med slutrunden i Qatar.

Men dem maner Bruno Fernandes til jorden.

- Jeg er ikke ukomfortabel. Jeg har ikke brug for at vælge side. Det er en ære at spille med Cristiano, både i klub og på landshold.

- Ronaldo har altid været en stor inspiration for mig. Det var en stor drøm at spille med ham, men intet varer evigt. Vi må respektere hans afgørelse, siger han.

Portugals trup tæller også Manchester United-backen Diogo Dalot.

- Vi er alle fuldt fokuseret på Portugal og VM. I ved alle, hvor vigtigt det er for Cristiano og os andre. Det er vores drøm, siger Fernandes.

Selv om Ronaldos situation har fyldt meget i optakten til holdenes første kamp, forventer Ghanas anfører, Andre Ayew, ikke, at det vil påvirke portugiserne.

- De er alle professionelle, som spiller for tophold, og de kommer til at være klar til VM, uanset hvad der sker, siger han ifølge Reuters.

Portugal og Ghana står over for hinanden torsdag klokken 17 dansk tid.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.