Qatar-træner: Vores mål var at være konkurrencedygtige

Qatars præstationer ved VM bør ikke betegnes som en skuffelse, siger træner efter nyt nederlag.

Qatars spanske landstræner, Felix Sanchez, måtte se sit hold tabe 1-3 til Senegal fredag. <i>Manan Vatsyayana/Ritzau Scanpix</i>

Qatars spanske landstræner, Felix Sanchez, måtte se sit hold tabe 1-3 til Senegal fredag. Manan Vatsyayana/Ritzau Scanpix

Det var nok kun i værtslandet, at håbet om et stort qatarsk resultat ved fodbold-VM levede.

Men selv qatarerne må sande, at det ikke bliver til ret meget. Efter to nederlag i de to første kampe kan Qatar ikke længere gå videre fra det indledende gruppespil.

Efter nederlaget på 1-3 til Senegal fredag hang Qatars chancer for at avancere i en meget tynd tråd, og den blev endegyldigt klippet over, da Holland og Ecuador senere spillede 1-1.

- Jeg synes, vi spillede en god kamp. Når man kommer her, skal man vide, hvor man kommer fra, lød det fra Qatars landstræner, Felix Sanchez, efter kampen mod Senegal, inden værtslandets VM-skæbne var blevet endeligt beseglet.

- Hvis det her er en fiasko eller en skuffelse, så handler det om forventninger. Vores mål var at være konkurrencedygtige. Vi har arbejdet i så mange måneder på at kunne gøre det godt.

- Men nogle gange udvikler kampen sig ikke, som man forventer. Det handler også om modstanderens præstation. Vi spillede ikke op til vores topniveau. Vi var konkurrencedygtige, men forbedrede os ikke.

Selv om det ikke bliver til avancement fra gruppen, så kan Qatar glæde sig over nu at være kommet på tavlen ved et VM.

Netop indskiftede Mohammed Muntari scorede Qatars første VM-mål nogensinde, da han reducerede til 1-2 i 78. minut mod Senegal fredag. Men det var altså ikke nok.

Qatar skal spille sin sidste kamp ved VM tirsdag, hvor Holland venter.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.