Randers-helt undskylder til Brøndby-fans efter drama

Björn Kopplin kunne ikke lade være med at juble, da han sikrede Randers 2-2 mod sin tidligere klub Brøndby.

Björn Kopplin fra Randers FC kunne juble over sin 2-2-udligning i overtiden ude mod Brøndby, hvor han tidligere har spillet. <i>Martin Sylvest/Ritzau Scanpix</i>

Björn Kopplin fra Randers FC kunne juble over sin 2-2-udligning i overtiden ude mod Brøndby, hvor han tidligere har spillet. Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

- Jeg er stadigvæk også lidt Brøndby-fan, må jeg bare sige.

Randers-anfører Björn Kopplin gjorde søndag eftermiddag det onde ved sin tidligere klub Brøndby, da han med en fremragende flugter sørgede for, at Randers fik 2-2 i den svære udekamp på Brøndby Stadion.

Tyskeren scorede i sidste sekund af dommerens tillægstid, og så fik følelserne frit løb.

- Når man scorer og får point til allersidst, er det bare den fedeste oplevelse.

- Normalt jubler jeg ikke så meget og specielt ikke mod mine tidligere hold, men jeg må undskylde til Brøndby-fansene. Jeg elsker bare at score i sidste minut, siger en smilende Kopplin.

Backen spillede i 2018 et halvt år for Brøndby og står noteret for fem kampe i den blågule trøje.

- Det er længe side, at jeg spillede her, men jeg har stadig gode venner her, og jeg er stadigvæk også lidt Brøndby-fan, må jeg bare sige.

Brøndby havde ingen målmand, da Kopplin flugtede bolden i mål, fordi Thomas Mikkelsen lå på jorden et godt stykke ude i feltet efter et hårdt sammenstød med Randers-stopperen Daniel Høegh.

Efter kampen mistænker Brøndby, at Mikkelsen har brækket to ribben i duellen.

Brøndby-træner Niels Frederiksen er ganske diplomatisk omkring situationen, selv om de blågule appellerede voldsomt for et frispark på banen.

- Jeg håbede, man havde vurderet, at der var frispark, men det skete ikke ude i VAR-vognen. De er jo klogere end mig til at vurdere den slags.

- Det er en målmand, der var i en duel, og jeg ved ikke, om de vurderer, at det var hændeligt. Det må de jo gøre. Så ligger han ned, og så er han ukampdygtig, mens de sparker den ind.

- Jeg kan ikke sige andet, end at dommerne vurderede det, og de vurderede, at det var fair play, siger Niels Frederiksen.

Randers-træner Thomas Thomasberg har set situationen igen og mener, at målet korrekt fik lov at tælle.

- Selvfølgelig vil der blive snakket om det. Jeg forstår godt, at Brøndby vil have frispark, for det havde jeg også villet, hvis jeg havde siddet derovre.

- Men når jeg er så objektiv, som jeg nu kan være, synes jeg stadig, at det ligner en fair duel mellem to, der kun går efter bolden.

- Så kan man diskutere, at der ligger en målmand ned, men selvfølgelig er jeg bare glad for, at målet talte, siger Thomasberg.

Randers ligger på en flot andenplads i Superligaen med 19 point efter 9 runder.

- Nu har vi ikke tabt i ni kampe i streg, og det er historisk for Randers. Jeg er bare meget glad for at være en del af Randers FC i øjeblikket, siger søndagens kronjyske helt Björn Kopplin.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.