Randers-talent er lykkelig over helterolle mod Viborg

Den kun 18-årige angriber Filip Bundgaard blev matchvinder, da Randers søndag vandt 1-0 over Viborg.

Randers-teenageren Filip Bundgaard kunne søndag juble over at score mod Viborg. <i>Claus Fisker/Ritzau Scanpix</i>

Randers-teenageren Filip Bundgaard kunne søndag juble over at score mod Viborg. Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Filip Bundgaard sørgede for alle tre point til Randers FC, da holdet søndag vandt 1-0 hjemme over Viborg FF i Superligaen.

Den kun 18-årige angriber stod nemlig for kampens enlige scoring, da han kort efter pausen krøllede bolden i mål fra kanten af feltet med venstrefoden.

Efter kampen er han lykkelig over sin rolle i kampen.

- Det er fantastisk at få lidt medvind. Jeg har kæmpet hårdt for at nå hertil, og det er fantastisk at få lov til at få en startplads, siger Bundgaard.

Scoringen i søndagens opgør mod Viborg var blot danskerens fjerde mål i 39 optrædener for Randers, men det holder ham ikke fra at have stor tiltro til sig selv.

Angriberen optrådte i sidste sæson 16 gange for randrusianerne, men lykkedes aldrig med at finde frem til netmaskerne.

Omvendt har han allerede nu scoret to mål i fem kampe i indeværende sæson.

- Jeg er lykkelig over, at jeg også nu kan begynde at bidrage med flere mål til holdet, og jeg vil selvfølgelig arbejde efter at udvikle mig endnu mere og forhåbentlige lave endnu flere mål, siger han.

Ifølge Filip Bundgaard var kampen mod Viborg noget speciel, men han er stolt over, at holdet stadig formår at vinde kampe, hvor spillet måske ikke sidder lige i skabet.

- Det var ikke nogen køn kamp, men vi havde selvfølgelig nogle gode perioder. Jeg synes, vi viste den energi, som vi er kendt for at kunne bringe, siger han.

Sejren over Viborg giver især Filip Bundgaard tro på, at Randers kan nå rigtig langt.

- Vi har en rigtig god trup, og vi er dækket godt ind på alle positioner. Jeg håber, det rækker så langt som muligt.

- Vi spiller rigtig god fodbold, når vi har momentum, og vi har en kæmpe fightermentalitet, siger Bundgaard.

Randers ligger i skrivende stund på en fjerdeplads i tabellen med 12 point efter seks kampe. Desuden er randrusianerne det eneste hold, der endnu ikke har tabt en kamp i Superligaen.

Selv om holdet har fået en god start på sæsonen, så sigter cheftræner Thomas Thomasberg først og fremmest efter at undgå nedrykning.

- Jeg ved ikke, om jeg vil kalde det for en skuffelse, hvis vi ikke ender i top-6. Nu er vi kommet fantastisk fra start, men vi ved også, at det først og fremmest handler om at komme væk fra bunden.

- Vi drømmer stadig om top-6, men der er rigtig mange runder endnu, og derfor kan alting stadig nå at ske, siger cheftræneren.

Ifølge Thomasberg er det en utrolig svær kamp at lande i den øverste halvdel af tabellen, eftersom de fleste hold er på nogenlunde samme niveau.

Han håber dog på, at holdet kan bygge videre på den nuværende stime og blive endnu bedre i offensiven, som sæson skrider fremad.

- Som jeg har sagt før, så er det vel egentlig kun FC København og FC Midtjylland, der skal i top-6, og så er vi ellers en masse hold, der kæmper om de resterende pladser.

- Nu har vi heldigvis fået et stort udbytte af de anstrengelser, vi har gjort, så vi ligger rigtig godt med lige nu, og jeg håber selvfølgelig på, at det kan fortsætte. Indtil videre har vi fået det antal point, som vi har fortjent, og det skal vi holde ved.

- Pointene giver os mere selvtillid omkring vores måde at spille på, og jeg håber, at det kan være med til at gøre vores offensive spil endnu bedre, siger Thomasberg.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.