Rasmus Højgaard leverer topresultat på PGA Tour

Rasmus Højgaard gik for tredje dag i træk en runde i fem slag under par og slutter som sekser.

Rasmus Højgaard leverede fem birdies og nul bogeys i sin afsluttende runde i Corales Puntacana Championship. <i>Christian Petersen/Ritzau Scanpix</i>

Rasmus Højgaard leverede fem birdies og nul bogeys i sin afsluttende runde i Corales Puntacana Championship. Christian Petersen/Ritzau Scanpix

Rasmus Højgaard endte søndag i toppen af PGA Tour-turneringen Corales Puntacana Championship i Den Dominikanske Republik.

Den 21-årige dansker sluttede af med fem birdies i løbet af en bogeyfri runde, og dermed leverede han for tredje dag i træk en score på fem slag under par.

Samlet set giver det ham en score på 14 slag under par efter turneringens 72 huller og med stor afstand sin bedste placering på den amerikanske PGA Tour i karrieren.

Højgaard sluttede dermed som nummer seks, hvilket udløser en præmiecheck på omkring 900.000 kroner. Amerikanske Chad Ramey vandt med en samlet score på 17 slag under par.

Tidligere har Rasmus Højgaard vundet tre turneringer på DP World Tour, der er det nye navn for European Tour.

Med til historien hører, at størstedelen af verdenseliten i denne uge har været optaget af en anden PGA Tour-turnering, WGC Match Play i Texas.

Rasmus Højgaard var som nummer 119 således rangeret som niendebedst på verdensranglisten blandt spillerne i Corales Puntacana Championship.

Tvillingbror Nicolai Højgaard, der missede cuttet, var som nummer 77 på verdensranglisten den højst placerede spiller i feltet.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden