Real Madrid henter fransk landsholdsspiller til midtbanen

Aurélien Tchouaméni tørner fra den kommende sæson ud for storklubben Real Madrid.

Aurélien Tchouaméni, her i kamp med danske Kasper Dolberg, rykker til en noget større adresse i den kommende sæson. <i>Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix</i>

Aurélien Tchouaméni, her i kamp med danske Kasper Dolberg, rykker til en noget større adresse i den kommende sæson. Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Casemiro, Toni Kroos og Luka Modric har udgjort kernen på Real Madrids midtbane de seneste mange sæsoner.

Men nu er klubben, der for nylig sikrede sig endnu et Champions League-trofæ, gået i gang med at fremtidssikre sig.

Real Madrid skriver på sin hjemmeside, at man har hentet den stærke franske midtbanespiller Aurélien Tchouaméni i Monaco.

Franskmanden har skrevet under på en seksårig kontrakt. Ifølge nyhedsbureauet AFP betaler Real Madrid i omegnen af 600 millioner kroner for Tchouaméni, og dertil kan der komme cirka 150 millioner kroner mere i bonusser.

Aurélien Tchouaméni har styret midtbanen hos Monaco de seneste to år. Forinden spillede han for Bordeaux.

Han fik debut for det franske landshold i 2021 og har i alt optrådt ni gange for de forsvarende verdensmestre med et mål til følge.

En af kampene var nederlaget til Danmark i Nations League i sidste uge. Siden har han også været i kamp mod Kroatien og Østrig.

Ud over de tre rutinerede kolleger skal han blandt andre kæmpe med Eduardo Camavinga, Federico Valverde og Dani Ceballos om spilletid i den spanske hovedstad.

Frem mod den kommende sæson har Real Madrid desuden sikret sig den tyske midtstopper Antonio Rüdiger, der kommer til fra Chelsea.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.