Regn og torden afbryder Rasmus Højgaards gode runde

Rasmus Højgaard lå godt til i Sydafrika, før golfturneringens anden runde blev afbrudt af dårligt vejr.

Rasmus Højgaard ligger på en delt tredjeplads i Sydafrika, men anden runde er blevet afbrudt af dårligt vejr. (Arkivfoto). <i>Michel Euler/Ritzau Scanpix</i>

Rasmus Højgaard ligger på en delt tredjeplads i Sydafrika, men anden runde er blevet afbrudt af dårligt vejr. (Arkivfoto). Michel Euler/Ritzau Scanpix

De fleste af golfspillerne var først lige begyndt, og kun få var nået halvvejs, da anden runde af golfturneringen Nedbank Golf Challenge fredag blev afbrudt af regn og torden.

Runden blev derfor også noget uforløst for danske Rasmus Højgaard, som ellers viste særdeles lovende takter på de seks huller, han nåede forbi.

Her var danskeren tre slag under par og spillede sig op på en delt tredjeplads i turneringen. Samlet er han seks slag under par.

Højgaard deler tredjepladsen med englænderen Ross Fisher og italienske Guido Migliozzi, som alle er to slag efter en førende duo.

Ryan Fox og Luke Donald fra henholdsvis Australien og England fører turneringen, men det kan der blive lavet godt og grundigt om på, når runden spilles færdig.

Arrangørerne skriver på DP World Tours hjemmeside, at der først spilles golf igen lørdag.

Går Rasmus Højgaard hele vejen, vil det være fjerde gang i karrieren, at han løber med en titel på golfturnéen, der tidligere hed European Tour.

Turneringen har en samlet præmiesum på 6 millioner dollar svarende til cirka 43 millioner kroner.

Ud over Rasmus Højgaard deltager hans tvillingbror, Nicolai Højgaard, og Thorbjørn Olesen i den sydafrikanske turnering.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.