Reinhardt melder afbud til landshold med hjernerystelse

Althea Reinhardt er fortsat påvirket af en hjernerystelse og har meldt afbud til håndboldlandsholdet.

Althea Reinhardt kommer ikke i aktion for Danmark i de kommende kampe i EM-kvalifikationen (Arkivfoto). <i>Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix</i>

Althea Reinhardt kommer ikke i aktion for Danmark i de kommende kampe i EM-kvalifikationen (Arkivfoto). Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Håndboldlandstræner Jesper Jensen må undvære et af sine sikre kort i truppen til de kommende EM-kvalifikationskampe mod Østrig og Færøerne.

Målvogter Althea Reinhardt har meldt afbud, fordi hun fortsat er påvirket af en hjernerystelse, oplyser Dansk Håndbold Forbund (DHF) i en pressemeddelelse.

I stedet er Viborg HK's Anna Kristensen indkaldt.

21-årige Kristensen er ikke ny i landsholdssammenhæng. Hun fik debut for tre år siden og har i alt spillet ti kampe for A-landsholdet.

Det danske landshold har allerede sikret sig en plads ved det kommende EM. Det blev en kendsgerning, da danskerne besejrede Rumænien to gange på fire dage i begyndelsen af marts.

Onsdag gælder det udekampen mod Østrig, mens Færøerne venter i Danmark på lørdag.

Da der senest var EM i 2020, var Danmark vært. Her nåede Jesper Jensens mandskab til semifinalen og endte som nummer fire.

Danmarks trup til de kommende to kampe i EM-kvalifikationen:

Målvogtere: Sandra Toft og Anna Kristensen.

Stregspillere: Kathrine Heindahl og Rikke Iversen.

Fløjspillere: Trine Østergaard, Cecilie Brandt, Lærke Nolsøe og Emma Friis.

Bagspillere: Mette Tranborg, Louise Burgaard, Anne Mette Hansen, Line Haugsted, Kristina Jørgensen, Mie Højlund, Simone Petersen og Michala Møller.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.