Rekordjagtende AGF-keeper hilser ny konkurrent velkommen

Jesper Hansen er klar på at tage kampen op mod en ny konkurrent i AGF og sigter efter en superligarekord.

Jesper Hansen er seks clean sheets fra Mogens Kroghs rekord i Superligaen (Arkivfoto). <i>Claus Fisker/Ritzau Scanpix</i>

Jesper Hansen er seks clean sheets fra Mogens Kroghs rekord i Superligaen (Arkivfoto). Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Jesper Hansen får en ny konkurrent i AGF, inden transfervinduet lukker.

Svenske Viktor Noring er draget videre i karrieren denne sommer, og han skal gerne erstattes af en erfaren målmand, fastslår cheftræner Uwe Rösler.

- Jeg er opmærksom på, at der nok kommer mere ind, så vi er flere i teamet. Og det bliver spændende at se, hvem det bliver, siger Jesper Hansen til den udsigt.

Ekstra Bladet har meldt AGF tæt på 33-årige Erwin Mulder, der har en fortid i blandt andet Feyenoord, Heerenveen og Swansea.

Uanset hvem det bliver, er 37-årige Jesper Hansen ikke skræmt.

- Nej, der skal konkurrence til for at presse mig, og det tager jeg meget stille og roligt.

- Jeg synes, jeg er kommet rigtig godt i gang med de første kampe i sæsonen, så mit fokus er at spille så mange kampe som muligt og holde mit høje niveau. Så bliver det svært at slå mig af, siger Hansen.

Uwe Rösler har været i AGF i seks uger, og han er tilfreds med veteranen, der har spillet i FC Nordsjælland, Evian, Bastia og FC Midtjylland.

- Jeg er meget glad for Jesper, og måden han har spillet på i de tre første kampe. Han er altid tilgængelig til træning og kampe, og han er et glimrende forbillede for de unge spillere, siger Rösler.

AGF fik med 0-0 mod Randers FC søndag sit første clean sheet i 12 ligakampe, og det bragte Jesper Hansen op på 120 clean sheets i Superligaen.

Det er blot seks mindre end Brøndby-legenden Mogens Krogh, der er rekordholder ifølge Superstats.

- Jeg skal have nogle flere clean sheets, for jeg går efter rekorden. Den betyder meget, og dette var et skridt på vejen for mig.

- Også i forhold til at cementere min plads over for den nye træner, siger AGF's sidste skanse.

Ud over Hansen består AGF's målmandsteam lige nu af den 21-årige Daniel Gadegaard, som fik superligadebut i 2-2-kampen mod FC Nordsjælland i slutningen af sidste sæson.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden