AaB

Ripodsten: Gaarde skal både købe og sælge til sommer

AaB's sportsdirektør er gæst i den nyeste udgave af NORDJYSKEs fodboldpodcast og ser blandt andet frem mod sommerens transfervindue

Allan Gaarde er klar til at hente nye spillere i næste transfervindue. Foto. Torben Hansen.

Allan Gaarde er klar til at hente nye spillere i næste transfervindue. Foto. Torben Hansen.

FODBOLD:I januars transfervindue blev det ikke handlet spillere ind hos Superligaklubben AaB. Allerede nu er det sikkert, at der kommer til at ske en hel del mere, når der til sommer igen åbnes op for køb og salg af spillere. AaB har meldt ud at klubkoryfæerne Kasper Risgård og Rasmus Würtz stopper karrieren, og derudover er der også store spørgsmålstegn ved om spillere som blandt andre Kasper Pedersen og Fiilp Lesniak har en fremtid i AaB-trøjen.

- Der er ikke tvivl om, at vi i det næste transfervindue kommer til at sælge en spiller, fordi vi har en økonomi der siger, at det er vigtigt for at få tingene til at hænge sammen. Så der vil ske nogle ting, men det er ikke sådan, at vi henter fem spillere. En-to spillere vil vi hente ind, siger AaB's sportsdirektør Allan Gaarde i den nyeste udgave af NORDJYSKEs fodboldpodcast Ripodsten.

Her har han selskab af Fortuna Hjørrings assistenttræner og kommende sportschef Peter Enevoldsen og fodboldekspert Hans Peter Rytter. Sidstnævnte mener, at der med Würtz og Risgårds karrierestop skal hentes nyt til midtbanen. En angriber bør der også kigges efter, og indkøbssedlen kan sagtens tilføjes yderligere et par navne,

- Jeg tænker man skal ud og have fat i en ny højre back, og hvis man ikke bliver enig med Kasper Pedersen, skal man også bruge en midtstopper, lyder det fra Hans Peter Rytter.

I podcasten bliver der også set frem mod det kommende gruppespil, der byder på masser af nordjyske lokalbrag, og så er Fortuna Hjørring også på dagsordenen. Du kan høre Ripodsten i iTunes, SoundCloud mv.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.