Rodgers sikrer Packers en friuge i NFL-slutspillet

Med en sejr på 37-10 over Minnesota Vikings sikrede Green Bay Packers sig den bedste seedning i slutspillet.

Minnesota Vikings v Green Bay Packers <i>Stacy Revere/Ritzau Scanpix</i>

Minnesota Vikings v Green Bay Packers Stacy Revere/Ritzau Scanpix

Green Bay Packers ligner nok en gang et af de bedste bud på en deltager i februars Super Bowl.

NFL-holdet fra Wisconsin besejrede natten til mandag dansk tid Minnesota Vikings med 37-10 og er nu sikret topseedning i slutspillet, som begynder om knap to uger.

Den forgangne sæsons mest værdifulde spiller, MVP, Aaron Rodgers, var afsender på to af holdets touchdowns i sejren.

Begge faldt i andet quarter, hvor han først ramte wide receiver Allen Lazard på et 20 yards langt touchdownkast, før han fandt yndlingsvåbnet Davante Adams i endzone.

Sidstnævnte har været en af ligaens mest dominerende på sin position i sæsonen. Samlet set har han grebet bolde for 1498 yards, før grundspillet i næste uge afrundes.

Med til historien om Packers' overlegne sejr hører, at Minnesota Vikings til kampen måtte undvære førstequarterback Kirk Cousins.

Cousins var tidligere på ugen blevet testet positiv for coronavirus og var derfor ikke tilgængelig for cheftræner Mike Zimmer.

Afløseren Sean Mannion leverede med 189 yards og 1 touchdown ikke nok til at true værternes sejr.

Med sejren er Green Bay Packers sikret hjemmebanefordel i slutspillet hele vejen frem til Super Bowl, såfremt holdet når så langt.

Som førsteseedet sidder Packers desuden over i første runde i NFC - den ene halvdel af ligaen - som eneste hold.

Klar til slutspillet er også Cincinnati Bengals, der anført af en velspillende quarterback i Joe Burrow besejrede Kansas City Chiefs 34-31 i et offensivt festfyrværkeri.

Burrow kastede for 446 yards og 4 touchdowns. 266 af dem havde førsteårsspilleren Ja'Marr Chase som modtager, og wide receiveren passerede dermed sin tidligere universitetskammerat Justin Jefferson som den spiller, der har grebet for flest yards i sin første sæson i NFL.

Bengals vandt divisionen AFC North og brød en slutspilstørke på fem år. Holdet fra Ohio har ikke vundet en slutspilskamp siden 1991.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden