Ronaldo tordner mod medier: 95 procent er løgn

Cristiano Ronaldo siger, at 95 procent af historierne om ham er usande. Han vil snart fortælle "sandheden".

Cristiano Ronaldo var alt andet end tilfreds, da Manchester United i lørdag tabte med 0-4 til Brentford. <i>Paul Terry/Ritzau Scanpix</i>

Cristiano Ronaldo var alt andet end tilfreds, da Manchester United i lørdag tabte med 0-4 til Brentford. Paul Terry/Ritzau Scanpix

Spekulationerne om Cristiano Ronaldos fremtid har været mange denne sommer, og nu har den portugisiske superstjerne fået nok.

I en besked på Instagram tordner han mod medierne og giver udtryk for, at han om et par vil fortælle, hvad der er op og ned i et interview.

- Medierne fortæller løgne. Jeg har en notesbog, hvor jeg har noteret 100 historier om mig selv fra de seneste måneder. Kun fem har været rigtige. Forestil jer, hvordan det er, skriver Cristiano Ronaldo.

Han er på kontrakt i Manchester United, men har i sommerens transfervindue været sat i forbindelse med en række storklubber fra Europas fremmeste ligaer.

Angiveligt ønsker Ronaldo sig væk fra Manchester United, og han stod over i flere af holdet testkampe inden sæsonen.

Derfor vurderede manager Erik ten Hag, at Ronaldo ikke var klar til sæsonpremieren i Premier League mod Brighton, som United tabte med 1-2 på Old Trafford.

Ronaldo var dog tilbage i startopstillingen i weekendens udekamp mod Brentford, hvor United blev ydmyget med nederlaget på 0-4.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.