Rune: Jeg må blive bedre til at styre mine følelser

Holger Rune erkender, at han skal arbejde med at styre sine følelser efter nederlaget til Casper Ruud i Paris.

Holger Rune tabte torsdag nat til norske Casper Ruud. <i>Michel Euler/Ritzau Scanpix</i>

Holger Rune tabte torsdag nat til norske Casper Ruud. Michel Euler/Ritzau Scanpix

Tenniskometen Holger Rune erkender, at han skal skal blive bedre til at tøjle sine følelser efter kvartfinalenederlaget i French Open.

Det sker torsdag morgen i et opslag på Instagram, få timer efter at han blev sendt ud af norske Casper Ruud, der slog danskeren i fire sæt.

- Jeg lægger stor passion i mit arbejde, for det er sådan, jeg er. Jeg er stolt over min udvikling, men jeg kan også se, at der er ting jeg skal gøre bedre.

- I min kvartfinale fandt jeg ikke mit niveau, og det var meget frustrerende.

- Her skal jeg blive bedre til at finde en vej til at vinde, og det kræver mere følelsesmæssig kontrol. Det er jeg klar over, og jeg vil forbedre mig, skriver Holger Rune på Instagram.

Undervejs i kampen gestikulerede og kommunikerede danskeren ivrigt, og i tredje sæt råbte han højlydt: "Forlad, forlad, forlad." Kort efter forlod hans mor VIP-boksen, men efter kampen afviste Rune, at der var en sammenhæng.

Inde på banen var der tilsyneladende et spil kørende mellem Rune og Ruud, og da de skulle sige tak for kampen, ville danskeren have det hurtigt overstået, hvilket fik Ruud til at ryste på hovedet.

Til Ekstra Bladet fortalte Rune efterfølgende, at Ruud undervejs havde opført sig usportsligt ved at snakke til danskeren undervejs i kampen.

Rune beskyldte efterfølgende nordmanden for at have råbt "JAAAA" op i hovedet på ham inde i omklædningen.

Danskeren glæder sig dog over sin overordnede præstation på gruset i Paris, hvor han på vejen mod kvartfinalen blandt andre slog verdensranglistens nummer fire, grækeren Stefanos Tsitsipas.

Bedrifterne sender Holger Rune 12 placeringer op på den kommende rangliste til nummer 28 på mandag.

- Jeg er overordnet glad for min første grand slam-turnering på grus, og at jeg nu er i top-30 fra på mandag, skriver danskeren.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.