Rune og makker ryger ud af US Opens double-turnering

Holger Rune og Alexander Bublik missede to matchbolde og tabte i anden runde til fransk par.

Holger Rune og Alexander Bublik tabte i anden runde af doublerækken i New York. <i>Elsa/Ritzau Scanpix</i>

Holger Rune og Alexander Bublik tabte i anden runde af doublerækken i New York. Elsa/Ritzau Scanpix

Tennisspilleren Holger Rune og makkeren Alexander Bublik er ude af doublerækken ved US Open.

Den dansk-kasakhiske duo missede to matchbolde og tabte fredagens kamp i anden runde mod franskmændene Adrian Mannarino og Quentin Halys med 6-3, 5-7, 7-6.

Det var en tæt affære hele vejen, og et enkelt servegennembrud blev afgørende i første sæt, som Mannarino og Halys vandt. Rune og Bublik svarede godt tilbage i anden sæt og fik udlignet til 1-1, hvilket betød, at kampen skulle afgøres i et tredje sæt.

Foran 5-4 i tredje sæt bragte Rune og hans kasakhiske makker sig foran med 40-15, men de to matchbolde blev misbrugt, og i stedet fik modstanderne udlignet til 5-5.

Sættet skulle til sidst afgøres i en supertiebreak, der blev ligeså nervepirrende som resten af kampen. I supertiebreak spilles der til 10 i stedet for en almindelig tiebreak, hvor der spilles til 7.

Rune og Bublik kom bedst fra start, men foran 4-3 tabte duoen fem bolde i træk, så Mannarino og Halys kom foran med 7-4.

Franskmændene havde dog svært ved at få afgjort sagerne, men på den tredje matchbold lykkedes det at lukke kampen, da de bragte sig på 10-8.

Holger Rune er fortsat med i singlerækken, hvor danskeren lørdag i tredje runde møder briten Cameron Norrie, som Rune har tabt to gange til i år.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.